A slabit cineva cu cafea verde? De care ati luat?

August 21, 2014postat de 1 comentariu

Vad ca se face o zarva foarte mare in jurul “slabirii cu cafea verde”.

cafeaverdeAm vazut anunturi atat prin ziare cat si pe internet de mi s-a acrit de la atata cafea verde (sau poate termenul corect ar fi amar :)) ). As dori sa stiu daca este cineva printre voi care a folosit cafeaua verde si intradevar este multumit/a de efectele ei.

Eu personal am pus ochii pe cafeaua verde de aici care este destul de ieftina si din descrierea lor cel putin pare super. Totusi, sunt putin in dubi isi as dori sa aflu mai multe pareri daca se poate.

Nota: prin pareri, ma refer exclusiv la parerile fetelor care au folosit si au slabit cu cafea de slabit (sau nu), nu la reprezentanti ai diferitor magazine online care vand cafea verde, cum am patit intr-un alt articol unde am cerut pareri despre un anumit produs.

Articol din categoria: Diete si Nutritie Despre:

(1) Comentarii și păreri. Tu ce crezi?

  1. Mihaela says:

    Eu personal iti recomand sa ai grija ce chestii folosesti.
    Cafeaua verde este foarte buna pentru slabit, insa trebuie sa fie din aia buna nu prostii de care vand omuletii pe la noi la pretul din strainatate X 10.

    Noi am comandat pentru mama mea deoarece avea probleme cu greutatea si a obtinut rezultate destul de imbucuratoare dar s-a ingrijit si de alimentatie. Succes!

Leave a Reply