Bautura Eco Slim La Plafare și Magazine Naturiste

December 13, 2016postat de 6 comentarii

Am primit zilele trecute un email în care cineva ma întreba dacă găsește siropul  Eco Slim la Plafare sau la magazinele naturiste din oraș sau chiar online. Well,  acum vreo 3 luni când am auzit eu prima data de  Eco Slim nu se găsea. Vezi acum in ce farmacii a aparut Eco Slim

Astăzi am început sa fac puțin research în speranța ca  Eco Slim și-a făcut loc prin rafturile vreounui magazin naturist însă fără nici un rezultat (favorabil noua). De aici am tras câteva concluzii.

De ce  Eco Slim nu a fost băgat în farmacii?

eco-slimSunt câteva motive (bine intemeiate) pentru care băutura de slabir  Eco Slim nu se vinde în farmacii și se vinde doar online pe siteul lor oficial. Faptul ca „producatorii nu vor” sau „nu au chef” nu este un argument care sa rămână în picioare datorită faptului ca prezenta produsului în farmacii le-ar crește considerabil numărul de vanzari.

Cateva pareri despre Eco Slim puteti citi pe forum

Așadar, revenind la  Eco Slim și lipsa sa din farmacii:

 • Pentru ca produsele de slăbit și nu numai sa ajungă în farmacii trebuie sa îndeplinească anumite standarde și norme. De asemenea, trebuie sa aibă și niște aprobari. Despre Eco Slim, pe siteul oficial nu am găsit informații referitoare la aceste lucruri.
 • Prezenta în farmacii implica niște costuri și (probabil) procent pentru farmacii.
 • Producatorii Eco Slim nu sunt din Romania. Produsul se vinde în toată Europa și nu unmai, însă producatorii habar n-am de pe unde sunt dar sigur nu sunt romani, produsul fiind comercializat aici prin intermediul unei firme din Iasi dacă am înțeles eu bine.

Voi ce credeți despre aceste lucruri? Vi se pare dubioasa absenta unui produs precum Eco Slim din farmacii? Spun „precum Eco Slim” deoarece din câte văd, în acest moment este unul dintre cele mai vândute produse din gama sa, sau mă rog, unul dintre produsele despre care se discuta cel mai mult pe bloguri și forumuri. Am observat cam acelasi lucru si la bautura Lives pentru slabit.

Apropo de așa, aici poți citi niște comentarii despre  Eco Slim de la fete care l-au folosit sau care vor să-l folosească de acum înainte și au avut întrebări.

Revenind la  Eco Slim în farmacie sunt foarte curioasa dacă voi din prisma unor clienți ați avea încredere mai mare să-l cumparati din farmacie (chiar la un preț ușor mai mare) decât de pe Internet.

Eu personal, chiar dacă sunt o mare fana a Internetului, când vine vorba despre suplimente, medicamente și alte produse ce implica sanatatea mea, trebuie sa admit faptul ca m-aș simți mi confortabil sa le achizitionez din farmacie, eventual sa am posibilitatea sa pun niște întrebări suplimentare unei persoane cu cunoștințe în domeniul medical.

Cât ați slăbit cu  Eco Slim?

Dacă sunt printre voi persoane care au slăbit cu  Eco Slim, spuneți-ne și nou cât ați reușit sa slabiti și în cât timp.

Sper sa obesrvati optimismul cu care am pus întrebarea de mai sus și ca se subintelege faptul ca așteptam și parerile celor care au folosit Eco Slim însă nu au fost multumite de rezultatele obtinute. Poate reușim să ne dam împreuna seama unde și care a fost problema.

Articol din categoria: Diete si NutritieSlăbire Despre:

(6) Comentarii și păreri. Tu ce crezi?

 1. Elena Meltis says:

  Vreau reusta sigura

 2. Elena Meltis says:

  Este bun?

 3. Elena Meltis says:

  Arata bine

 4. Alex says:

  este foarte bun.. sunt foarte multumit de el… doar ca este foarte scump

 5. Andra says:

  Eu pentru slabit folosesc thermacuts!

 6. Dana says:

  Eu folosesc ultra slim pentru a mai elimina din kilogramele care sunt in exces.

Leave a Reply