Cat poti slabi cu Lemo Silhouette?

April 19, 2013postat de 0 comentarii

Despre Lemo Silhouette, am vorbit mai pe larg in articolul de aici. Dupa ce am postat acel articol, am primit foarte multe email-uri de la diferite persoane interesate de Lemo Silhouette in care ma intrebau: “Cat pot slabi cu Lemo Silhouette“?

Ei bine, haideti sa vedem mai pe larg cum sta treaba cu acest supliment si cat se poate slabi cu el. Inainte de toate va invit sa cititi articolul cumplet despre el sa stiti despre ce este vorba, cum actioneaza si ce anume contine.

Revenind la capitolul “cat poti slabi”, nu exista un numar de kilograme standard care il poti slabi folosind Lemo Silhouette. Totul depinde de organismul tau, de cum te ingrijesti de dieta ta (o fi el un supliment de slabit foarte bun, insa daca te indopi cu fastfood si dulciuri toata ziua, nu te astepta la minuni) si bineinteles daca faci sau nu miscare.

In general cu Lemo Silhouette cei care l-au folosit au slabit intre 3 si 9 kilograme pe luna. Din punctul meu de vedere numarul ideal de kilograme pe care ar trebui sa le dati jos lunar este de maxim 5. Ce trece peste 5 kilograme, deja intra la slabie fortata, ceea ce nu este chiar in regula pentru organism.

lemosilhouette

Articol din categoria: F.A.Q Despre:

Leave a Reply