Sa vorbim despre Toe Fix

toe-fix

toe-fixHaideti sa vedem si cum e cu Toe Fix-ul asta ca tot se face zarva de mama focului in ultima perioada pe seama lui. Unii zic ca poti scapa de monturile de la picioare, unii zic ca nu, unii medici ortopezi dau tot felul de declaratii prin presa la adresa kiturilor de genul Toe Fix etc. E o adevarata harababura si nici nu mai stii ce sa crezi.

Eu am vazut Toe Fix pentru prima data acum cateva luni. Tot atunci am vazut poze cum aratau picioarele clientilor dupa ce au utilizat Toe Fix. Va invit si pe voi sa aruncati la acele poze.

Mai, nu pot sa spun decat ca la prima vedere acest Toe Fix pare ceva foarte tare si ceva care chiar are o logica in spate. Nu e ca acele creme care-ti promit ca-ti vor mari IQ-ul, e ceva care chiar pare sa aiba o functionalitate practica.

Cu toate acestea, ma intriga anumite chestii pe care distribuitorii Toe Fix nu le spcifica si pot da astfel impresii false mai ales in randul celor care au probleme mai accentuate cu monturile de la picioare. Sa spunem ca Toe Fix functioneaza (spun sa spunem deoarece eu nu l-am testat inca). Pentru cine functioneaza?

Citeste parerile clientilor despre Toe Fix.

Imi este imposibil sa cred ca Toe Fix va functiona pentru niste monturi de 2 – 3 centimetri. Acolo doar chirurgical se mai poate face ceva. Pentru cazurile mai usoare, ar avea oarecum logica sa zicem ca Toe Fix corecteaza articulatia si ce mai este acolo. De ce distribuitorii nu avertizeaza clientii de acest lucru? 🙂

Ce este Toe Fix?

Ok, acum ca mi-am spus of-ul si nelamurirea personala, haideti sa vedem clar ce este Toe Fix.

Toe Fix este un dispozitiv care functioneaza precum un fixator. Modul in care a fost gandit este foarte interesant si permite utilizarea sa oricand fara probleme, permitand chiar degetului mare de la picior sa se miste in voie.

Conform siteului oficial Toe Fix, acesta ar fi fost inventat in cadrul unui institut de prin Germania. Vad ca sunt destul de evazivi in ceea ce privete informatiile legate de acel institut sau de “cei mai importanti oameni de stiinta si medici ortopezi germani” cum spun ei pe site.

Pentru a intelege si mai bine practic cum sta treaba cu Toe Fix, va recomand sa vizualizati vide-ul de mai jos deoarece este explicat foarte frumos, aratandu-se chiar si un mic demo Toe Fix.

toe-fix

Ce efecte secundare are Toe Fix?

Nu am vazut nicaieri pe siteul lor vorbindu-se despre efectele secundare ale Toe Fix. Stiu ca este un dispozitiv pe care il pui si il scoti cand vrei. Stiu ca poti monitoriza foarte atent starea degetului si in cazul in care apare o mica neregula, poti inceta utilizarea si lucrurile vor reveni la normal.

Totusi, care sunt efectele secundare care pot sa apara pe termen lung datorita utilizarii Toe Fix?

Nu este vorba despre Toe Fix, ci despre o alta cheste similara numita Valgus Pro. Am vazut un reportaj la Pro TV care m-a pus putin pe ganduri, unde un anumit medic ortoped spunea ca dispozitivul ar putea cauza probleme la nivelul articulatiilor.

De asemenea, s-au facut acuze cum ca pozele pacientilor care au scapat de monturile de la picioare sunt false. False la modul ca sunt luate de pe siteurile unor medici ortopezi care au operat persoanele respective.

Pareri despre Toe Fix:

Eu personal nu am testat produsul Toe Fix insa recunosc ca m-ar tenta. Daca ma voi decide sa o fac, voi reveni cu un mic articol in completarea acestuia cu pareri concrete.

Pana atunci, rog persoanele care au folosit Toe Fix sa ne scrie cateva cuvinte si va recomand sa verificati cu atentie pozele cu rezultate si sa luati aminte la situatia de mai sus prezentata de cei de la proTV.