Home » Cosmetice » Fond de ten Giordani

Fond de ten Giordani

Fondul de ten Giordani este unul din cele mai iubite produse Oriflame. Este un fond de ten cu o textura usoara, acopera eficient imperfectiunile, are grija de pielea ta avand si un efect hidratant.

Vi-l recomand pentru ca este cel mai bun fond de ten. Va ajuta sa aratati intotdeauna asa cum va doriti, iar atunci cand il utilizati nu trebuie sa va faceti griji ca o sa se observe ca folositi un fond de ten. Acesta se adapteaza perfect nuantei tenului dumneavoastra.

Puteti alege din gama Giordani – Fond de ten anti-imbatranire, Fond de ten cu minerale, Fond de ten cu proprietati adaptabile.

  1. Este un fond de ten foarte bun, eu il folosesc si sunt foarte multumita de el. Il recomand!

  2. Eu am folosit in ultimii ani doar fond de ten ivatherm care pot sa spun ca si-a facut treaba destul de binisor. Acum as dori sa il schimb, insa cu ceva mai bun.

    Credeti ca merita sa folosesc fond de ten giordani in locul celui de la ivatherm?

  3. Buna Diana. Parerea mea este ca fondul de ten Giordani este unul dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piata. Eu il recomand pentru ca il am si eu si este foarte bun. Nu iti incarca fata cum fac alte fonduri de ten

  4. Eu folosesc Giordani cu proprietati adaptabile si sunt extrem de multumita de el. este fin si nici nu se observa ca sunt data cu fond de ten.
    recomand si pudra de la Giordani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Alte articole despre: , ,