Idealica – slabesti chiar si 18 kg in 1 luna

January 23, 2019postat de 0 comentarii

Idealica – supliment sub forma unor picaturi pentru o slabire rapida si mai usoara. Citeste povestea a 2 surori ce au reusit sa slabeasca cu acest supliment.

Exista o dezbatere in privinta subiectului senzational reprezentat de cele doua surori gemene Sonia si Marie Kimmel, care s-au reintalnit dupa 20 de ani de separate si au surprins toata lumea cu caracterele lor diferite. Dupa cum s-a dovedit, este vorba de nutritie. Continua sa citesti pentru a afla cum Marie a pierdut 18 kilograme in greutate in timpul experimentului nostru care a durat mai putin de 4 saptamani si a devenit de nedeosebit fata de sora ei geamana, care era mai slaba.

Trebuie subliniat faptul ca surorile Maria si Sonia au fost fortate dupa divortul parintilor lor sa calatoreasca in parti diferite ale lumii: Sonia a zburat cu tatal ei in Thailanda si Maria a continuat sa traiasca cu mama ei in Germania. Parintii nu au mai vorbit intre ei timp de mai multi ani de zile.

Intalnirea mult asteptata s-a datorat Soniei, care ne-a scris sa o ajutam sa isi gaseasca mama si sora.

Datorita povestii sale sfasietoare, nu am putut sa o refuzam si am reusit sa ii gasim rudele dupa trei saptamani de cautare. Oamenii din audienta nu isi puteau retine lacrimile atunci cand cele doua surori s-au intalnit in studio. In timpul filmarilor, ele s-au tinut tot timpul de mana.

Idealica Slabire Intensiva

Mii de oameni au continuat sa le urmareasca povestea si cele doua surori au continuat sa publice poze impreuna, adunand mii de like-uri din intreaga lume.

Experiment “exotic” cu gemene

Multi oameni care se uita la televizor au observat modul in care viata si conditiile de nutritie pot sa afecteze aspectul fizic, cu conditii genetice absolut identice si cu o tendinta ereditara inspre obezitate.

Sonia are un corp slab si Marie a devenit destul de voinica. Sonia, care acum isi sustine sora in toate privintele, vrea sa o ajute sa revina in forma si sa obtina corpul pe care il viseaza. Marie, entuziasmata de exemplul oferit de sora ei, a ales un experiment care este exotic in orice privinta.

Un rezultat foarte bun – o pierdere de 18 kilograme in greutate cu Idealica!

Mii de spectatori au urmarit aceste doua surori gemene si au admirat modul in care ele se sustin una pe cealalta. Si, dupa o perioada de doar 25 de zile inainte de sfarsitul oficial al experimentului, am observat aceasta sesiune de fotografii, in care surorile gemene Kimmel au aparut ca doua gemene adevarate: acum, ambele surori sunt incredibil de slabe si de frumoase.

Marie a reusit, cu ajutorul produsului Idealica, sa piarda 18 kilograme intr-o perioada de 3 saptamani si jumatate, avand acum un corp elastic si intr-o forma buna.

Cum poate sa ajute produsul Idealica?

Nu este nici un secret ca schimbul de substante in cazul persoanelor supraponderale este caracterizata de dominanta proceselor de stocare. In cazul unei persoane supraponderale, este mai usor sa ia in greutate 2 kilograme decat sa piarda 500 de grame.

Dar, chiar si cu depunerea unor eforturi uriase de pierdere in greutate, organismul are nevoie de un efort minim pentru a isi reface rezervele strategice.

Produsul Idealica are rolul de a ajuta la refacerea unor schimburi normale de substante in corp.

Ingredientele naturale din compozitia produsului Idealica

  • Extract de rambutan

Ajuta la transformarea grasimilor saturate “rele” in grasimi nesaturate “bune”, care pot sa fie eliminate mai usor din corp.

  • Extract de Kiwano (Cucumis metuliferus) si Chirimoya

Asigura drenarea si eliminarea toxinelor din corp

  • Extract din boabe de cafea verde si ceai verde

Determina stimularea proceselor metabolice si prezinta unele efecte antioxidante foarte puternice.

  • L-carnitina

Mareste potentialul energetic al corpului si reduce apetitul alimentar

Articol din categoria: Slăbire Despre:

Leave a Reply