Muscle G – Proteina Din Canepa

February 11, 2016postat de 0 comentarii

articol trimis de Mario Asavei

Muscle G este un supliment alimentar pentru crestere in masa musculara. De fapt, Muscle G este o pudra proteica, foarte similara cu cele pe care le gasim in magazinele sau pe siteurile ce comercializeaza suplimente nutritive.

Vezi ce sportivi romani folosesc Muscle G

Prima data cand am auzit de Muscle G, m-am gandit la suplimentul “Muscle Growth” insa sunt 2 chestii total diferite care nu au prea multe lucruri in comun.

Ce contine Muscle G?

Muscle G are ca ingredient principal proteina din canepa. Sincer sa fiu, n-am avut prea mare tangenta cu proteinele de origine vegetala. Eu sunt ectomorf, deci n-am avut niciodata vreo problema in a lua proteine de origine animala.

muscle-g-3Cu toate astea am citit foarte multe despre proteina din canepa si voci grele din lumea culturismului si fitnesului o recomanda. Nu v-as putea spune prea multe despre calitatea proteinei din canepa din Muscle G, insa sper ca nu au facut vreun rabat la calitate si este ok.

Ingrediente din Muscle G sunt urmatoarele:

  • Pudra proteica din seminte de canepa
  • Acizii grasi Omega 3 si Omega 6
  • Vitaminele B1 si B2
  • Zing si Magneziu

Fiecare dintre acestea are un rol important si ajuta in cresterea de masa musculara. Bineinteles, in combinatie cu antrenament, odihna si nu in ultimul rand alimentatie. Am citit un articol despre Muscle G pe blogul Aleciei scris de Nicolae unde se vorbea putin despre importanta acestor factori. Va recomand sa-l cititi si voi 🙂
Studiu: pudra Muscle G provoaca impotenta???
Muscle G se administreaza de doua ori pe zi, inainte si dupa antrenament cu 30 de minute. In general, proteinele se iau si in zilele in care nu va antrenati, deci cand va faceti calculul pentru cantitatea de Muscle G necesara pe 1 luna, luati in calcul si acest aspect.

Rezultate obtinute cu Muscle G:

Nu va voi pune pozele aici deoarece nu as vrea sa va induc in eroare in vreun fel. Pozele cu rezultatele obtinute in timpul administrarii proteinei Muscle G le gasiti pe siteul oficial Muscle G.

As vrea sa adaug o mica mentiune. Rezultatele pe care le vad acolo sunt foarte, dar foarte bune. Am vazut cu ochii mei asemenea transformari, deci sigur se poate INSA in timp.

Nu va asteptati ca in 2 luni de mers la sala si luat Muscle G sa obtineti acele rezultate. Acele rezultate vin in timp. Eu personal cand m-am apucat de antrenament , eram ectomorf si aveam ceva gen 55 kilgrame la 1.78. Rezultate decente am inceput sa vad dupa primele 3 luni de antrenament. Bine, pe atunci era mai greu cu suplimentele nutritive deci n-am avut parte de prea mult ajutor din acest punct de vedere. Nu faceam decat sa mananc 5 mese/zi, sa ma antrenez si sa dorm. Dormeam 8 ore pe noapte si 2 ore ziua 🙂

Efecte secundare Muscle G:

Am vazut ca exista persoane carora le este frica de efectele secundare pe care Muscle G le-ar putea avea. In general, suplimentele nutritive nu au efecte secundare. Exista anumite contraindicatii de care ar trebui sa tineti cont.

Uneori pot sa apara diverse alergii cel mai adesea la proteine care au drept simptome diareea (vorbesc la modul general, nu neaparat despre Muscle G). In cazul in care veti face diaree, este recomandat sa micsorati doza de Muscle G. Daca nu observati imbunatatiri, opriti administrarea si incercati sa trimiteti produsul inapoi, cerandu-va banii.

PS. Nu stiu exact care este politica lor de returnare, insa teoretic ar trebui sa accepte retururile in asemenea conditii.

Articol din categoria: Slăbire Despre:

Leave a Reply