Osteoren Crema Articulatii

February 2, 2016postat de 4 comentarii

A folosit cineva de aici Osteoren?

La prima vedere pare o crema destul de promitatoare impotriva durerilor articulare.

Nu am avut timp sa studiez foarte bine aceasta crema si ingredientele sale, insa pe siteul lor oficial am vazut ca Osteoren ar contine un ingredient care declanseaza productia de colagen, lucru care va ajuta la refacerea articulatiilor.

Mai multe informatii despre Osteoren

osteorenTot la o scurta privire pe Google am aflat ca Osteoren este destul de popular in Italia si Spania. Din pacate nu am putut vedea o recenzie completa si corecta pana acum.

Pareri despre Osteoren:

Cum crema Osteoren este destul de noua in Romania, haideti sa ne mobilizam putin si sa adunam niste pareri sincere despre ea.

Parerile clientilor despre Osteoren

Cei care au folosit pana acum Osteoren sunt rugati sa raspunda la urmatoarele intrebari si sa aduca orice completari cred ei ca ar fi utile celor care cauta informatii despre Osteoren:

 1. Osteoren functioneaza? Ati obtinut rezultate?
 2. Cat timp ati folosit Osteoren?
 3. Ati recomanda crema Osteoren unui prieten? 🙂

Legat de achizitia cremei ca tot am vazut intrebari, cred ca cel mai indicat ar fi sa o achizitionati de la importatorii oficiali din Romania.

Evitati astfel preturile umflate si posibilitatea de a achizitiona Osteoren contrafacut.

PS. Un alt supliment pentru articulatii despre care s-a discutat foarte mult este Arthrelix. Nu fac nici un fel de comparatie cu Osteoren si nici nu am vreun interes sa va conving sa achizitionati Arthrelix. Doar documentati-va cu privire la el si cititi parerile clientilor 🙂

Articol din categoria: Sanatate Despre:

(4) Comentarii și păreri. Tu ce crezi?

 1. Oana Crasi says:

  Acest produs este interzis prin lege pe piata Americana si “worlwide” si este vandut ilegal in Romania
  http://hoodriverbizbuzz.com/wp-content/uploads/2015/12/Press-Release-Nov-16-2015.pdf

 2. Vasile Mironeasa says:

  Osteoren este produs de Maxam Nutraceutics in SUA. Firma se pare ca a fost inchisa de FDA pentru foarte multe incalcari ale legii: reclama mincinoasa, productia in conditii dubioase samd. Produsele lui Maxam Nutraceutics au fost retrase de pe piata americana iar in prezent firma nu mai are nici macar site pe internet.

  • Angela says:

   Hmmm, am mirosit eu ca e ceva dubios la mijloc 🙂
   Totusi, daca au fost inchisi, cum de li se da voia inca sa mai produca acest produs si cu atat mai mult sa-l comercializeze.

   Vad ca se vinde in Romania, Spania si Italia. Probabil si alte tari de care nu stiu…

 3. odae vasile says:

  nu mai doresc comanda,am citit ca se vinde ilegal in romania si e apa de ploaie.americanii au interzis preparatul si a inchis firma , iar noi o luam de buna.va multumesc.

Leave a Reply