Prezentare Slim Complex

February 22, 2015postat de 0 comentarii

Picăturile Slim Complex sunt unul dintre cele mai noi suplimente de dieta sosite pe piața din Marea Britanie. Se recomandă să le administrați alături de un regim alimentar foarte strict controlat din punct de vedere al caloriilor, astfel întrebarea este, picǎturile Slim Complex funcționeazǎ sau este efectul regimului?

Producătorii nu par să explice modul în care functioneazǎ Slim Complex  dar ceea ce este clar este faptul că este nevoie de un regim foarte strict pentru administrarea picăturilor și urmarea dietei Slim Complex.

Vom analiza produsul și vom investiga de aseamenea afirmațiile care pretind cǎ planul lor de dieta cu calorii reduse este nesigur.

Folosite necorespunzator, pot fi destul de periculoase sau inutile. Citeste aici parerile clientelor despre aceste picaturi.

Cum Funcționeazǎ Slim Complex?

Slim ComplexNicio recenzie pentru Slim Complex nu pare sǎ ne lamureascǎ ce fac de fapt picǎturile și existǎ multe ȋntrebari cu privire la faptul dacǎ Slim Complex funcționeazǎ cu adevǎrat. Aspectul care ar ajuta în mod evident la pierderea în greutate este dieta strictǎ Slim Complex care vă cere să vă limitati la anumite alimente și cantități de alimente. Ati vrea sǎ sperați cǎ Slim Complex va face dieta strictǎ mai ușora dar acest lucru nu a fost dovedit, așa ca s-ar putea fiti ȋndreptǎțiți sǎ credeți că produsul Slim Complex este o înșelătorie.

Regimul pe care trebuie sǎ-l urmați este incredibil de strict și nu vǎ permite deloc sǎ mȃncați foarte mult. Rutina de administrare a picăturilor este de asemenea foarte dificila; se cere să luați 15 picǎturi de trei ori pe zi, ceea ce poate însemna cǎ luați până la 45 de picǎturi pe zi. Toate acestea va pot face să vă întrebați dacă Slim Complex prezintǎ siguranțǎ și vǎ obligǎ să vă faceți griji cu privire la orice efecte secundare ale Slim Complex.

Ingrediente Slim Complex:

Ingredientele obișnuite de dieta precum Africa Mango, Ceaiul Verde și Cromul sunt prezente în Slim Complex alături de Garcinia și Guarana; aflați mai multe despre Guarana aici. Toate aceste ingrediente sunt dovedite individual ca ajutoare pentru pierderea în greutate dar acest lucru nu este obligatoriu acelasi caz si pentru Slim Complex, ca un întreg. Nu există nici o mențiune a cantitatilor din fiecare ingredient, astfel încât nu există nici o indicație dacă deține o cantitate suficienta de ingrediente pentru a avea un efect.

Planul de dietǎ Slim Complex este probabil cel care provoaca pierderea ȋn greutate. Acesta are trei etape; ȋn primele zile nu limitează consumul de alimente și puteti mânca absolut tot ce doriți. Pentru urmǎtoarele 43 zile se cere să nu luati micul dejun iar la prânz aveți voie la100g de carne sau pește cu un tip de legume, dar fără ulei sau unt pentru gătit, și în mod similar, pentru cină. De asemenea, sunt permite două gustări în timpul zilei, dar se sugerează ca acestea sa fie formate dintr-un măr, portocală sau alte fructe. Puteți obține sfaturi informative legate de dietǎ, de la NHS.

Avantaje Slim Complex

Dezavantaje Slim Complex

  • Picăturile de dietǎ propriu-zise par să facă foarte puțin pentru a ajuta la scǎderea ȋn greutate
  • Planul de dieta este foarte extrem și potențial periculos, poate face cel putin rutina de zi cu zi dificilă

Articol din categoria: Slăbire Despre:

Leave a Reply