Tensiometru electronic de brat Beurer BM 44

February 16, 2015postat de 0 comentarii

Tensiunea arteriala (TA) reprezinta presiunea exercitata de coloana de sange asupra peretelui vascular, in special asupra tunicii interne-endoteliul) in timpul contractiei si relaxarii ritmice a inimii. Masurarea periodica, uneori zilnica, a tensiunii este una dintre cele mai simple şi la indemina masuri de prevenire a afecţiunile cardiace.

Beurer BM 44, este un tensiometru de bratcare  are un ecran foarte lizibil, este usor de citit, cu fundal albastru cu cifre negre. Acesta masoara tensiunea arteriala si pulsul la nivelul bratului acesta detectand aritmia . Acesta are Certificat de Clasificare World Health Organisation si se livreaza cu baterii si are ca termen de garantie trei ani.

Unde se gaseste  tensiometrul Beurer BM 44?

 Beurer BM 44Beurer BM 44 poate fi comandat de pe mai multe site-uri, cele mai bune oferte fiind la emag. In principiu cei care au nevoie de tensiometru sunt varstinicii, odata cu inaintarea in varsta aparand problemele cu tensiunea.

Populatia octogenara are o mentalitate destul de dificila si diferita comparativ cu noile generatii si multi dintre ei resping noile tehnologii, bazandu-se si preferand metodele clasice care da, la timpul lor au fost utile, au fost eficiente, au fost cea mai buna varianta insa lumea este in continua schimbare, intr-un continuu progres, tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult iar noi ar trebui sa fim receptivi la schimbare pentru ca este in interesul nostru.

Pentru cine este  Beurer BM 44?

Multi octogenari prefera tensiometrul clasic care din punctual meu de vedere nu este la fel de eficient ca cel electronic pentru ca poate avea marje de eroare destul de semnificative din cauza faptului ca odata amplasat pe brat exista un intreg proces de utilizare pe cand tensiometrul electronic necesita un brat care trebuie sa ramana nemiscat cat timp aparatul isi face treaba si atat. Beurer BM 44 simplifica lucrurile destul de mult (desigur ca masurarea tensiunii cu orice tip de aparat are un set de reguli ce trebuiesc urmate ca rezultatul sa fie verosimil).

Cei ce au probleme cu tensiunea arteriala ar trebui sa-si puna intrebari despre ce fac in mod gresit si ar atrebui sa reduca aportul de sare, sa faca miscare moderata (o plimbare usoara prin cartier, parc cu vecinii, nepotii, prietenii, cainele), sa incerce sa reduca din greutate, sa treaca la o alimentatie mult mai sanatoasa, mai bogata in fructe si legume, bine si indicat ar fi sa renunte de asemenea si la fumat, sa nu mai amintim si de alcool (nu se cere abstineta dar nici exagerare).

Articol din categoria: Recomandari Despre:

Leave a Reply