Unde gasesc Detoxic?!

February 3, 2017postat de 0 comentarii

In fiecare luna apare cate un nou supliment. Ba de slabit, ba pentru detoxifiere, ba pentru potenta. Astazi, discutam despre “utltima fita” si anume Detoxic, picaturile antiparazitare care prezinta atât de mult interes pentru oameni (am citit discutiile de pe forum) încât sincer, ma ingrijorez.

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am citit despre Detoxic este cu privire la farmaciile și magazinele unde se găseste Detoxic. Foarte mulți ar vrea să-l încerce, însă vor să-l cumpere din farmacii sau Plafare, nu de pe Internet.

Vezi daca Detoxic este aprobat de minister

Din punctul meu de vedere, daca un supliment nu este testat si aprobat, nu ar trebui sa-i fie permis sa fie vandut. E supliment alimentar totusi, nu este vreo pereche de sosete care pot fi aruncate in cazul in care nu sunt bune.

De ce nu vor oamenii sa cumpere Detoxic de pe Internet?

DetoxicPentru simplu fapt, ca un supliment care se găsește în farmacii, ofera indirect anumite garantii. De exemplu, dacă Detoxic ar fi fost vândut în farmacii, am fi știut cu siguranța ca produsul a trecut prin fata unei comisii, prospectul sau este verificat, iar acolo sunt trecute toate informațiile cu privire la compozitia sa și efectele secundare sau contraindicatiile.

Așa, când produsele se vând numai pe Internet fără a fi făcute publice informații despre testari, certificari și alte chestii de acest gen, pe buna dreptate, avem toate motivele sa devenim suspicioși.

Revenind: unde găsim Detoxic?

Detoix se găsește numai pe siteul oficial din Romania.

Nu îl găsiți la farmacii, nu îl găsiți la Plafare și nici la alte magazine de suplimente naturiste.

cumpara

Nu ma întrebați de ce, nu pot să-mi dau cu părerea în necunostinta de cauza. Din câte am înțeles, cei care vând produsul în Romania nu sunt romani, au doar un punct de desfacere aici prin contract cu nu știu ce firma. Comenzile de asemenea se fac prin call-center.

La fel, nu va pot da mai multe detalii. Asumati-va totuși faptul ca, făcând comenzile prin call-center și neavand un sediu în Romania, este posibil sa aveți parte de neplaceri dacă vreți sa faceți retur la vreun colet cu Detoxic și sa va recuperati banii.

detoxic

Din acest motiv, înainte de a plasa și/sau ridica Detoxic-ul, va recomand sa va documentati. Cel mai indicat ar fi sa discutati cu un medic înainte de toate. Asigurați-va ca tipul de paraziți pe care vreți să-i tratați cu Detoxic nu sunt imuni la acest produs.

Nereguli cu privire la Detoxic:

Prin nereguli ma refer strict la chestii afirmate pe siteurile pe care se vinde Detoxic în Romania, care mie personal mi se par a fi false sau irealizabile:

Pe site, apar niște marturii ale unor așa-zisi medici care vorbesc de bine despre Detoxic. În realitate, acei medici nu exista.

Pe site se fac mentiuni cu privire la ceva Institut de parazitologie din Romania. Citeam într-un comentariu pe un blog ca cineva a sunat la institutul respectiv și surpriza, nu au legătura cu Detoxic.

Lista cu ingredientele din Detoxic nu este completă, iar prospectul produsului lipsește de pe site. Altfel, veți putea vedea ce ingrediente conține, ce contraindicatii are și alte detalii importante doar după ce îl cumparati. O alta varianta ar fi sa le cereți fetelor de la call-center când va suna sa confirmați comanda.

Detoxic

Ingrediente Detoxic in limba rusa.

Nu am găsit informații cu privire la retur. De exemplu, dacă o persoana comanda Detoxic și din orice alte motive nu mai vrea să-l folosească, nu știu cum poate proceda să-l trimită înapoi și să-și primeasca banii cum este normal și cum spune legea.

Alte informații despre Detoxic:

În tratamentul parazitilor, este important sa stabiliti de ce paraziți suferiti. Nu cred ca puteți face acest lucru acasă, de aceea, țineți cont de sfatul meu de mai sus.

Nu folosiți Detoxic fără sa va asigurați ca este într-adevăr un produs ok. Pe siteul pe care se vinde în Romania, este o lipsa totala de informații complete. Chiar sunt dezamăgită din punctul asta de vedere și cred ca, dpdv legal, nu este foarte ok.

Nu folositi Detoxic sau oricare alt medicament (indiferent de natura acestuia) inainte de a cere sfatul unui medic specialist. Este foarte important sa fiti siguri ca tratamentul ce urmeaza sa il luati este unul corect, care va poate ajuta si nu sa va faca mai mult rau.

Informati-va cu privire la ingredientele Detoxic si asigurati-va ca nu sunteti alergic sau sensibil la vreunul din acestea. De asemenea, daca totusi vreti sa urmati un tratament cu Detoxic, adoptati si un stil de viata mai echilibrat si renuntati la urmatoarele:

  • carbohidrati simpli
  • cafea, alcool (macar un consum mai redus, daca nu puteti renunta de tot)
  • produse lactate
  • zaharuri (in afara de miere de albine)

De asemenea, cresteti consumul de rosii, afine, papaya, ananas – toate au un continut ridicat de enzime antiparazitare. Usturoiul este foarte bun a fi consumat crud, la fiecare masa – distruge ouale parazitilor. Nu il consumati daca sunteti sensibil sau aveti probleme cu stomacul.

Articol din categoria: Sanatate Despre:

Leave a Reply