Unele lucruri sunt strict interzise pentru a fi date sau împrumutate, susțin cei care cred în superstiții. Astfel, dacă ce aflați despre ele, v-ați putea apăra de probleme și de eșecuri.

Dacă crezi și tu în existența energiei malefice, iată ce lucruri nu se împrumută și nici nu se dau niciodată din casă:

Sarea

Sarea este interzisă să se împrumute sub orice pretext. Dacă vecinii v-au cerut sare, dați-i numai dacă este un dar. Pericolul constă în proprietățile sale energetice care au efect asupra soartei.

Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci pur și simplu nu o puteți lua de la alte persoane. Mulți oameni au dat sare împrumut, iar apoi, luând-o înapoi, și-au pierdut norocul, s-au îmbolnăvit, s-au despărțit de cei dragi. Acest lucru este foarte periculos, scrie secretele.com.

Vasele

Vasele sunt încărcate cu energie la domiciliu, care este în mod constant. Dacă cineva dorește să facă rău unei alte persoane, el poate să-i dea un pahar, o plăcută, o cană, o lingură, o tigaie și așa mai departe. Nu dați nimănui vasele și rugați-va să nu afecteze negativ viață unei alte persoane sau a destinului tău.

Specialiștii site-ului dailyhoro.ru notează că tacâmurile împrumutate pot duce la pierderea sănătății, la dobândirea de noi temeri, eșecuri și multe alte consecințe negative. Chiar mai periculoase sunt vasele deteriorate sau rupte care nu trebuie ținute acasă.

Hainele

Mulți bărbați și femei consideră că este normal să schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine să nu faceți acest lucru. Dacă cumpărați un articol second-hand, nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece plătiți pentru el, dar chiar și în acest caz ar trebui efectuată o curățare energetică.

Îmbrăcămintea este personală, prin urmare, chiar dacă o luați de la rudele voastre, care cu siguranță nu va vor dori răul, este mai bine să oferiți ceva în schimb. Nu împrumutați lucrurile – va pot aduce ghinion. Cel mai mare pericol îl reprezintă pantofii. Acesta absoarbe cea mai mare cantitate de energie negativă, relatează mesajeinspirationale.com.

Ornamente, bijuterii

Este strict interzis să împrumutați bijuterii. Bijuteria este acuzată de energia persoanei căreia îi aparțin, deci vor fi afectate negativ de cel care le va folosi. Purtați un inel sau cercei care aparțineau unei alte persoane, puteți să-i absorbiți problemele.

Experții din domeniul bioenergiei observă că bijuteriile de natură protectoare pot „infectă” un străin cu boli și îl pot face nefericit. Dintre metale este necesar să va fie frică de argint și platină. Dintre pietrele talismanului, cele mai periculoși magneți ai nenorocirilor pentru un străin sunt piatră lunară, diamantul și cristalul de rock.

Mătura

Dacă o persoană dă sau ia o matură de la un străin pentru un timp, atunci, în funcție de semne, se pot produce frustrări în domeniul finanțelor. Poate există o linie neagră, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de muncă.

Matură nu ar trebui în nici un caz să va părăsească casă. Acest lucru este valabil numai dacă nu mai aveți nevoie de ea. Dacă o împrumutați, atunci problemele pot, de asemenea, să va depășească.