Din pacate, tot mai multe femei se multumesc cu relatii toxice. Chiar si eu am facut asta la un moment dat. Am crezut ca nu valorez nimic. Toate dorintele si nevoile mele disparusera.

Pe masura ce timpul trecea, incepeam sa-mi dau seama ca valorez foarte mult, asa ca am inceput sa-mi stabilesc limitele si m-am pus pe primul loc. Mi-am dat seama ca pot fi mama, sotie si, in acelasi timp, femeie de succes in afaceri.

De ce mi-a luat atat de mult timp sa realizez asta? Pur si simplu pentru ca nu aveam pe nimeni care sa-mi spuna care sunt calitatile unei femei independente.

De fiecare data cand ma simteam „atacata” de barbati ma intrebam: ce ar face o femeie adulta, o femeie care stie ce vrea, o femeie care se iubeste si se pretuieste?

Am inceput sa cresc si sa devin din ce in ce mai constienta de valoarea mea. Prin urmare, acum pot impartasi cu voi 5 lucruri pe care o femeie puternica nu le va tolera niciodata intr-o relatie.

Lipsa de respect

Ea respecta oamenii si ii apreciaza. Ea ii asculta pe toti pentru ca este constienta ca poate invata ceva de la fiecare. Respecta diversitatea. Ea nu accepta o persoana care nu are respect fata de oameni.

Pentru o femeie puternica, increzatoare, respectul este una dintre cele mai importante valori. Tocmai din acest motiv, ea nu va accepta niciodata un partener care nu o trateaza cu respect.

Partener dominant

O femeie increzatoare este feminina, constienta de rolul ei si nu isi permite sa fie dominata de un barbat. Ea este gata sa ofere atunci cand primeste.

Nerespectarea limitelor

O femeie increzatoare este deschisa, toleranta, sensibila, dar, in acelasi timp, stie sa impuna limite clare. Ea insasi nu intrece limitele intr-o relatie pentru ca stie ce este al ei si ce nu. Stie sa astepte si sa aiba rabdare.

Este constienta ca este de datoria ei sa se plaseze 100% in relatie. Iar acest lucru trebuie sa-l faca si partenerul eu. Daca in schimb el nu se implica, femeia pleaca.

Nu tolereaza faptul ca partenerul ei nu ii respecta opinia

O femeie puternica este constienta de inteligenta sa si, mai ales, de valoarea sa. Ea stie ca este important sa-si impartaseaca parerea cu partenerul ei. In acelasi timp, este constienta de puterea sa si nu se teme de oamenii puternici – dimpotriva, se bucura de dezbaterile constructive.

Nu se poate exprima

O femeie puternica este constienta de valoarea sa, dar in acelasi timp, stie ca este vulnerabila. Nu ii este greu sa arate cine este pentru ca stie ca este unica si ca tocmai punctele ei slabe ii dau putere.

De aceea accepta si respecta sinceritatea cu care partenerul sau se exprima. Ba mai mult, isi doreste ca si partenerul sau sa o lase sa-si expuna punctul de vede.