Este devastator sa fii inselat de omul pe care il iubesti cel mai mult. Cand femeile sunt inselate sufera enorm. Iti poti imagina cum se simte o persoana cand este inselata si mintita de partenerul ei, alaturi de care visa sa-si petreaca intreaga viata?

Se simte furioasa, dezamagita. Primul lucru care ii vine in minte atunci cand afla ca este inselata este „De ce s-a intamplat asta, ce l-a facut sa ma insele?”

Desi atat barbatii cat si femeile insala, statisticile arata ca barbatii sunt mai infideli.

Toti barbatii insala?

Chiar daca statisticile confirma ca barbatii au multe sanse sa insele, asta nu inseamna ca toti sunt infideli.

Nu toti barbatii insala. Cu toate acestea, exista anumiti factori care ii determina pe barbati sa insele.

Femeie sunt fiinte extrem de sensibile si sunt traumatizate emotional atunci cand barbatii le insala.

Iata o lista cu motivele pentru care barbatii isi insala partenerele:

Barbatii insala din cauza lipsei de maturitate

Barbatii gasesc o multime de scuze atunci cand sunt obligati sa-si explice fapta. Cei mai multi dintre acestia par a fi imaturi. Din lipsa de maturitate, nu sunt capabili sa-si investeasca timpul si energia pentru a rezolva problemele din relatia conjugala. In schimb, acestia aleg sa se implice in activitati care sunt daunatoare familiilor lor.

Repercusiunile infioratoare nu sunt luate in considerare decat dupa ce fapta a fost deja comisa. Barbatii infideli sunt imprudenti.

Barbatii insala pentru ca nu se simt iubiti

Barbatii aleg sa-si insele partenerele atunci cand nu se simt apreciati. Cand simt ca nu sunt o prioritate in viata lor. In esenta, incearca sa gaseasca alinare in bratele altcuiva.

Barbatii insala pentru ca nu se simt apreciati

Pentru ca nu se simt apreciati de partenerele lor, barbatii ajung sa insele. Multi barbati simt ca munesc din greu pentru familiile lor, isi interiorizeaza emotiile si simt ca nu primesc nimic in schimb. De aceea, ajung sa caute atentie in alta parte.

Sunt nemultumiti de relatia lor

Unii barbati cred ca viata lor va fi minunata dupa ce se vor casatori. Desi la inceput se simt bine si pare ca traiesc intr-o lume perfecta, cu timpul, problemele financiare si aparitia copiilor incep sa-i trezeasca la realitate.

Pentru ca vor sa se ocupe si de nevoile lor, ajung sa isi insele partenerele. Ba chiar unii dintre ei ajung sa fie gelosi pe copiii lor care le consuma tot timpul si energia sotiilor.

Barbatii insala pentru ca isi doresc o aventura

Cand barbatii insala, scapa de rutina. Astfel, viata lor devine mult mai interesanta. Nu trebuie doar sa mearga la serviciu, sa faca naveta si sa-si petreaca weekendurile in fata televizorului, ci trebuie sa gaseasca timp si pentru a se vedea cu o noua partenera.