Cândva ați decis să vă căsătoriți cu această femeie pentru că ați iubit-o cel mai mult. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă comportați cu ea exact ca la început, până la sfârșitul vieții.

În special, trebuie să puneți soția mai presus de aceste 6 persoane:

1. Copii voștri

Desigur, vor exista momente când copilul mic va sta între voi plângând toată noaptea, dar în general, timpul petrecut alături de soția dvs trebuie să fie cel mai important lucru. Rolul dvs de tată nu trebuie să afecteze nicidecum rolul de soț.

2. Femeia imaginară

Dacă ajungeți să folosiți tot felul de stimulente care înlocuiesc relația intimă reală cu soția, riscați să vă depărtați de soția dvs. Puteți să deveniți nemulțumit de aspectul soției (desigur, ea nu este o vedetă), creierul dvs se poate reprograma și se va excita doar dacă apelați la tot felul mijloace artificiale. În timp veți începe să acordați o importanță prea mare vieții intime și veți uita de alte aspecte ale iubirii voastre.

3. A 2-a femie

Acest lucru se înțelege de la sine, dar mulți uită despre asta. Și nu este vorba numai de amantă, ci și de cea mai bună prietenă. Nu vede stanga ce face dreapta, dar de cele mai multe ori, află adevărul.

4. Mama

Nici un membru al familiei, nu trebuie să fie mai important în viața dvs decât soția. Ca soț, trebuie să fiți mereu de partea soției, indiferent cine îi este oponent – chiar dacă este mama dvs. Trebuie să fiți puternic și să învățați să căutați compromisuri.

5. Prietenii

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să uitați de prieteni după ce vă căsătoriți, dar soția este mai importantă decât orice prieten.

6. Prieteni virtuali

În ultimii ani tehnologia a pus stăpânire pe toată lumea. Chiar dacă sunteți în aceeași cameră, puteți fi foarte departe unul de altul conversând cu alte persoane virtuale în loc să comunicați unul cu altul ceea ce este foarte greșit din punct de vedere moral.