Durerea la care se referă este situată nu în cazul în care problema de sănătate este, dar poate indica alte probleme și poate fi foarte dificil de identificat.

Este foarte important să înțelegem cele mai frecvente exemple de astfel de dureri.

Acest articol vă va arăta 8 tipuri de durere pe care să nu o ignorați niciodată. Diagnosticul precoce este extrem de important, în special în cazul problemelor care vă pun viața în pericol.

Noi vrem să împărtășim câteva informații cu dumneavoastră despre cum să identificăm aceste posibile probleme de sănătate.

Durerea recomandată este durerea pe care o simțim în altă parte a corpului decât sursa acesteia. Problema cu aceasta este că este posibil să nu realizați nici măcar că aveți o problemă potențial serioasă de sănătate, considerând că este vorba doar de dureri musculare. Să aruncăm o privire la fiecare punct.

1. Inima.

Durerea din inimă ar putea fi localizată pe partea stângă a toracelui, așa cum era de așteptat. Cu toate acestea, este posibil să simțiți și durerea pe partea interioară a mâinii stângi sau în partea superioară a spatelui.

2. Plămâni și diafragmă.

Dacă aveți dureri constante la gât și umăr, este timpul să faceți o excursie la un medic pentru a vă verifica plămânii și diafragma. Această durere ar putea fi rezultatul unor probleme de respirație sau al nervului frenic, care trece de la nivelul coloanei vertebrale la diafragmă, prin plămâni.

3. Ficatul și vezica biliară.

Această durere nu este ușor de identificat deoarece problemele cu ficatul sau cu vezica biliară pot provoca dureri de umeri sau gât, deoarece persoana este mai probabil să o învinuiască din cauza lipsei de a exercita sau a petrece prea mult timp pe calculator. Ascultați-vă corpul și dacă durerea nu dispare, verificați-o. Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să îți pare rău mai târziu.

4. Stomac și pancreas.

În mod normal, această durere este relativ ușor de identificat, dar aproximativ 50% dintre persoanele cu pancreatită acută au de asemenea dureri de spate radiante.

5. Intestinul subțire.

Durerea bruscă în zona abdominală din apropierea buricului poate fi cauzată de probleme cu intestinul subțire.

6. Apendice și colon.

Apendicita și tulburările de colon sunt, în mod normal, relativ ușor de identificat deoarece durerea este localizată pe partea dreaptă a abdomenului inferior mijlociu. Apendicita este o problemă care pune viața în pericol și dacă aveți durere acolo, solicitați examinarea medicală cât mai curând posibil.

7. Rinichi.

Acesta poate fi un pic dificil, deoarece durerea practic acoperă întreaga spate inferioară, abs, șolduri și pelvis. Dacă durerea nu dispare, soluția este simplă: vizitați un medic pentru a verifica acest lucru.

8. Vezica urinară.

Durerea cauzată de o infecție în vezică este adesea localizată în bazinul inferior, pe partea din față sau din spate.

9. Ovare.

Aceasta se aplică numai femeilor din motive evidente. Durerea înțepenită dureroasă în partea laterală a abdomenului inferior poate fi un semn al unei probleme și ar trebui să vedeți un doctor.

Este foarte important să recunoaștem cauza durerii menționate, deoarece poate fi un stadiu incipient al unui lucru foarte grav.Aveți grijă de sănătatea dvs. din timp și faceți-vă controale regulate pentru a preveni o eventuală boală gravă.