exercitiu alpinistului sfaturi

Dacă vrei să obții un trup de invidiat, trebuie să faci exerciții fizice. Nu este nevoie să-ți cumperi tot felul de aparate, pentru că poți să scapi de grăsimea de pe burtă și fără ele.

Următorul exercițiu te poate ajuta să scapi de colăceii de pe burtă și să obții un abdomen plat.

Exercițiul alpinistului

Acest exercițiu se poate face în două moduri. Sportivii instruiți pot face acest exercițiu cu viteză, imitând alergatul sau urcatul pe munte. Începătorii însă, trebuie să facă acest exercițiu într-un ritm lent, deoarece nu au experiență.

Cum se face corect exercițiul alpinistului?

Ne așezăm pe podea, astfel încât palmele să fie amplasate exact sub umeri. Încordăm abdomenul și ne asigurăm că trupul nostru formează o linie, exact ca la flotări.

Mai întâi aducem un genunchi spre piept, apoi îl ducem la loc și tragem celălalt genunchi spre piept ca și cum am alerga. Schimbăm rapid picioarele. Acest exercițiu trebuie făcut timp de cel puțin 2 minute pe zi.

Intensitatea și ritmul cu care putem efectua acest exercițiu depinde de nivelul de rezistență al fiecăruia. Este indicat ca pentru început să facem acest exercițiu încet și să creștem ritmul de la o săptămână la alta.

Nu trebuie să mergi la sală pentru a face exercițiul alpinistului, deoarece acesta poate fi efectuat chiar și acasă sau în parc. Dacă vrei să scapi de grăsimea neplăcută de pe burtă, fă acest exercițiu în fiecare zi și adoptă o dietă sănătoasă. Renunță la alimentele pline de zaharuri și grăsimi și înlocuiește-le cu fructe și legume.