exercitiu tonifiere abdomen

Există o mulțime de metode și exerciții care promit să tonifice mușchii abdominali. Însă, trebuie să fim conștienți că nu este suficient doar să efectuăm un exercițiu pentru a avea un abdomen perfect, ci trebuie să ținem cont și de factorii care pot face ca abdomenul să pară umflat.

Cum să eviți balonarea?

Multe femei visează să aibă un abdomen plat, bine tonifiat. O dietă sănătoasă care include fructe și legume de sezon, precum și activitatea fizică moderată pot contribui, în mod eficient, la îmbunătățirea aspectului fizic.

Deci, de multe ori, obținerea corpului ideal depinde de mai mulți factori, cum ar fi factorii genetici, echilibrul hormonal și vârsta.

Bea apă cu lămâie pe stomacul pentru pentru a reduce balonarea

Unele obiceiuri zilnice contribuie, de asemenea, la reducerea balonării sau a inflamației abdominale, cum ar fi consumului unui pahar de apă dimineața pe stomacul gol sau a 2 pahare mici de apă cu suc de lămâie.

De asemenea, pentru a preveni balonarea se recomandă reducerea aportului de sare și evitarea anumitor alimente care favorizează acumularea de gaze în stomac și intestine.

Zaharurile din băuturile carbogazoase, drojdia din produsele de panificație (cum ar fi pâinea și pizza) pot face ca abdomenul să pară umflat. Există însă un exercițiu care ne poate ajuta să obținem rezultate foarte bune chiar la noi acasă.

Tonifiază-ți mușchii abdominali cu un exercițiu simplu

Exercițiul de mai jos te va ajuta să-ți tonifiezi mușchii abdominali și să obții un abdomen plat. Dacă nu poți merge la sală, fă acest exercițiu acasă.

Această tehnică unică ce antrenează mușchii abdominală este atât de simplă, încât pare greu de crezut că ajută la obținerea unui abdomen plat. Exercițiul implică tragerea abdomenului înapoi și încordarea lui. De asemenea, în timpul acestui exercițiu trebuie să respiri profund și apoi să încerci să-ți ții respirația cât mai mult posibil.

Pentru a efectua corect acest exercițiu, stai în fața oglinzii. Îl poți repeta de mai multe ori pe zi, pentru a obține rezultate mai rapide.

În plus prin efectuarea acestui exercițiu, organele interne beneficiază de masaj. Astfel, ele sunt stimulate să funcționeze mai bine.