Amber Elixir este un parfum creat de compania suedeza de cosmetice Oriflame. Este un parfum cu note de mandarina, heliotrop si ambra.

Mirosul placut al acestui parfum se asorteaza perfect cu tinutele de seara, elegante si rafinate. Este perfect sa il folosesti atunci cand mergi la o petrecere fie intr-un club sau in aer liber.

Nu este un parfum care sa iti dea senzatia de sufocare, are un miros usor, placut si persista foarte mult. Recipientul parfumului exprima eleganta dar in acelasi timp si simplitate. Cateva persoane mi-au spus ca au pastrat sticluta parfumului chiar si dupa ce acesta s-a terminat.

Stim ca atunci cand stam in casa nu trebuie sa purtam un parfum. Dar chiar si atunci trebuie sa fim elegante si “fresh” in primul rand pentru noi si in al doilea rand pentru familia noastra. De aceea, Oriflame s-a gandit sa creeze o crema hidratanta pentru corp Amber Elixir. Aceasta are acelasi miros ca si parfumul, fapt pentru care este ideala a se aplica pe pielea deshidratata de dupa dus. Mirosul cremei persista la fel de bine ca si al parfumului si veti mirosi bine chiar si atunci cand nu purtati un parfum.