Un șir întreg de boli pot fi tratate și prevenite prin eliminarea mucusului, a acumulărilor fecale și a paraziților.
Timp de 70 de ani de viață, intestinul nostru procesează 100 de tone de mâncare și 40.000 de litri de lichide.

Drept urmare, circa 7 kg de acumulări fecale și substanțe toxice se acumulează în stomac. Acestea ne contaminează sângele și cauzează un prejudiciu iremediabil organismului nostru.

Constipația frecventă, metabolismul anormal, diabetul, pierderea sau acumularea bruscă a greutății, bolile de stomac și de rinichi, problemele de vedere și de auz, problemele de piele, păr și unghii, precum și alte boli, începând cu artrita și terminând cu cancerul, sunt niște indicatori că intestinele noastre nu sunt curate.

Clisma poate curăța doar o mică parte a colonului – 40-50 cm, iar un tratament profesionist de curățare a intestinului cu echipament special este scump, necesită mult timp și afectează intestinul.

Indicații

  • inflamația tractului respirator superior și a tractului gastrointestinal
  • ulcerul gastric, stomacal, duodenal și al colonului
  • bolile tractului urinar, infecții, cistită, pielonefrită
  • obezitate, dereglarea metabolismului lipidic

Rețeta mixturii din făină de semințe de in

Consumați această mixtură în loc de micul dejun timp de 3 săptămâni.

  • Săptămâna 1: 1 lingură de făină de semințe de in în 100 ml de chefir
  • Săptămâna 2: 2 linguri în 100 ml de chefir
  • Săptămâna 3: 3 linguri în 150 ml de chefir

Dacă în magazinele din zonă nu se găsește această făină, atunci cumpărați niște semințe de in și fărâmițați-le foarte fin. Nu exagerați cu cantitățile, inul fărâmițat se poate altera rapid, deci fărâmițați doar atât cât veți consuma în ziua respectivă. Preparați o porție nouă în fiecare dimineață.

În afară de aceasta, este necesar să consumați cel puțin 2 litri de apă pe zi, iar pentru un rezultat și mai bun puteți consuma un amestec de apă și miere de albine.

Întreaga procedură ar trebui urmată o dată pe an.

„Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”