Pentru a te bucura de tot ceea ce-ti poate oferi o prietenie, si anume bunatate, loialitate si chiar sprijin constant, trebuie sa alegi oamenii potriviti. Pentru a te ajuta in aceasta directie, astrologii te sfatuiesc sa-ti alegi un prieten in zodia Pesti.

Nascut intre 19 februarie si 20 martie, semnul Pestilor este ilustrat prin caracterul sau sensibil si romantic. El se lasa ghidat de imaginatia si sentimentele sale, care ii permit sa se faca remarcat in viata de zi cu zi.

Guvernata de Neptun si legata de elementul Apa, zodia Pesti viseaza la o viata in culori, dar are o intuitie inegalabila. In plus, are abilitati artistice desebite. Uneori fragil pentru ca este prea sensibil, ramane un prieten unic, avand aceste 5 calitati:

Este cel mai bun confident

Una dintre calitatile caracteristice ale individului nascut in zodia Pesti este aceea ca este capabil sa pastreze toate secretele. Fiind o persoana de incredere, te poate asculta cu rabdare si, mai ales, te poate indrepta catre calea cea dreapta. Chiar si daca este pus sub acuzatie, el nu va dezvalui secretele tale, ba chiar le va proteja ca si cum ar fi ale lui.

Gaseste solutii creative

Te confrunti cu o dilema? Nu stii ce decizie sa iei? Stii ca poti conta pe prietenul tau din zodia Pesti pentru a gasi o solutie originala la problema ta. Intr-adevar, datorita imaginatiei sale nelimitate, are intotdeauna idei unice pentru rezolvarea tuturor conflictelor, fie ele rationale, profesionale sau financiare.

Ii pune pe altii inaintea lui

Generos si loial, prietenul in zodia Pesti ii pune mereu pe altii inaintea lui. Deoarece este condus emotional, se simte bine sa-i ajute pe ceilalti. In natura sa empatica, el va putea simti tristetea ta vazantu-te din departate si va face tot posibilul sa te ajute.

Nu este gelos

Departe de a fi gelos pe succesul tau, un astfel de prieten te impinge sa ajungi cat mai sus. In plus, el va fi primul care te va felicita pentru eforturile tale si te va complimenta sincer. Nu vrea sa fie in lumina reflectoarelor si prefera sa faca parte din echipa din culise. El doar va fi fericit ca te-a ajutat sa reusesti.

Este sincer si diplomatic

Pestii sunt onesti in toate circumstantele. Ei considera aceasta virtute ca un pilon esential al prieteniei si se bazeaza pe sinceritate intr-o relatie de prietenie. Cu toate acestea, nu se simt bine sa-i raneasca pe ceilalti si, prin urmare, sunt diplomati si tandri atunci cand isi exprima opinia.

Prietenul in zodia Pesti este de aur, deoarece nu te judeca niciodata si este acolo cand ai cea mai mare nevoie. Insa, se asteapta ca tu sa-l tratezi cu respect si sinceritate. Prin urmare, vei avea un astfel de prieten in anturajul tau, doar daca abordarea ta prietenoasa este reala.