Balerinii reprezinta tipul cel mai apreciat de incaltaminte pentru femei, foarte usor de sortat la orice tinuta si foarte elegant. Gasim pe piata o multitudine de modele care de care mai elegante si colorate si asta pentru ca au devenit pe podiumurile de prezentare din ce in ce mai intalniti si mai apreciati de catre multi designeri cunoscuti.

Balerinii, fie ei colorati, cu tinte, animal print, perforati vor fi intotdeauna in voga si veti sti ca nu dati gres daca ii alegeti. Sa nu mai amintim faptul ca sunt si printre cele mai comode tipuri de incaltaminte.

Cateva modele de balerini cu tinte:

balerini-tinte

Balerii cu tinte sunt conceputi pentru femeile carora nu le plac in mod special culorile puternice in materie de incaltaminte dar totusi vor ca tinuta lor sa fie una speciala si incaltamintea la fel, de aceea opteaza pentru balerinii cu influente rock (cu tinte).

Fie ca au tintele puse pe partea din fata a papucului, pe calcai sau pe intreaga suprafata a acestuia, balerinii cu tinte nu vor parea niciodata vulgari, urati si nu vor da impresia de „prea mult” tinutei cu care ii asortati. Bineinteles ca atunci cand va decideti sa purtati o pereche de balerini cu tinte, renuntati la orice accesoriu XXL, la alte piese vestimentare cu tinte sau alte aplicatii din metal.

Culori recomandate pentru balerini cu tinte

In general, culorile potrivite pentru acest tip de balerini sunt cele nude si negru. Am vazut ca au aparut pe piata balerini cu tinte de tot felul de culori – roz, verde, albastru, corai etc. care nu sunt atat de potrivite pentru aplicarea unor accesorii metalice pentru ca deja e prea multa culoare. Acesti balerini sunt special conceputi pentru a completa cu succes o tinuta cu influente rock de aceea eu cred ca trebuie sa predomine culoarea negru in tinuta respectiva.

Cine poate purta balerini cu tinte?

Eu cred ca acest tip de incaltaminte cu accesorii metalice poate fi purtat de catre orice femeie moderna, care doreste sa fie in pas cu moda si sa acorde un plus de non-conformism tinutei sale.

Bineinteles, nu sunt elemente vestimentare ce ar putea fi asortate la o tinuta office, deci va trebui sa va orientati putin astfel incat sa le purtati acolo unde se potrivesc. Asa cum la servici de exemplu, veti cauta balerini din piele sau balerini eleganti, la un concert rock sau la o plimbare cu prietenii din liceu veti  putea purta balerini cu tinte.