Braun SE7681

Braun SE 7681 este o opțiune de epilator mai scumpǎ. Dar ce ȋl face unul dintre cele mai bune epilatoare? Este promovat drept cel mai eficient epilator pentru utilizare umedă sau uscată. Braun SE 7681 este conceput cu trăsături fizice atractive și este fǎrǎ fir.

Braun SE7681Alte caracteristici cheie includ:

  • Tehnologia close-grip care permite pensetelor sǎ se închidǎ la un unghi perfect și sǎ prindǎ părul cȃt mai aproape de rădăcini pentru extragere eficientǎ chiar și ȋn cazul celor mai scurte fire de păr
  • Sistemul de masare încurajează pielea sǎ atenueze cu succes disconfortul în timpul extragerii pǎrului
  • Capul flexibil se rotește inainte și înapoi la unghi de 15 grade pentru a asigura o mai bună acoperire în special pe zonele conturate ale corpului.
  • Sistemul SoftLift Tips ridică în mod eficient pǎrul indoit pentru îndepărtare rapidă și sigură
  • Tehnologia SmartLight vă permite să vedeți și sǎ extrageti chiar cel mai fin pǎr de pe piele
  • Braun SE 7681 are două opțiuni de viteză pentru îndepărtarea părului blând și cu înaltă eficiențǎ

Ce spun clientele despre Braun SE 7681?

In opinia clienților capacele oferite sunt destul utile atunci când vine vorba de epilarea unor zone delicate. Capul rotativ este ușor de manevrat și îndepărtează eficient firele de păr mai mici. Unii clienți au spus că sistemul de masaj chiar funcționează, dar se oprește automat, fără nici un semnal atunci când este momentul pentru reîncărcare. Dezavantajul la Braun SE 7681 il reprezinta timpul de nefuncționare.

Un articol despre un epilator tot de la BRAUN, foarte similar ca specificatii si pret gasiti aici la Alecia.

Concluzie

Per ansamblu,Braun SE 7681  reprezintǎ o alegere inteligenta pentru cei care caută un epilator ideal pentru toate zonele corpului. Trebuie să fiti numai conștienți de timpul de nefuncționare, dacă aveți de gând să lucrati pe suprafete mari, cum ar fi picioarele si coapsele.