Cafetiera-Philips-Hd7546Cei care sunt bautori inraiti de cafea, stiu ca o cafea buna o poti obtine doar dintr-o cafetiera de calitate, motiv pentru care aceasta este un must have in orice bucatarie. Bineinteles, nu toti beau cate 3 – 4 cesti de cafea pe zi insa cu totii avem cate un prieten bun care este este amator de cafea si pe care trebuie sa il „cinstim” cand ne vine in vizita. Am sau nu dreptate? 🙂

Va pun la prezentare in aceasta pagina unul dintre cele mai apreciate si bine vandute  modele de cafetiere de la Philips si anume Cafetiera Philips Hd7546, pe care am primit-o cadou de la colegii de servici cu cateva saptamani in urma, de ziua mea. Profit de ocazie si le multumesc mult pentru cadou, chiar planuiam ca inviitorul apropiat sa imi cumpar o cafetiera, deci s-a potrivit la fix. M-am uitat si pe eMag dupa ea, chiar acum este la ().

Descriere Cafetiera Philips hd7546

Cafetiera Philips hd7546 are capcitatea de 1.2 litri (apa) si o putere de 1000 de W, cum au majoritatea cafetierelor din cate am observat, deci pana aici nu avem nimic deosebit fata de alte modele de cafetiere. Capacitatea ei este de aproximativ 15 cesti de cafea, deci este perfecta pentru zilele in care avem multi musafiri la masa.

Dimensiunile sale sunt medii spre mici, deci avem aici un mare plus deoarece va ocupa foarte putin loc in bucatarie. De asemenea Cafetiera Philips hd7546 cantareste in jur de 2 kilograme, deci este ideala si pentru cei care doresc sa o ia cu ei in vacante de exemplu. Timpul necesar pentru prepararea unei cafele folosind Cafetiera Philips hd7546 este de aproximativ 10 minute, deci putem spune ca este destul de rapida in conditiile in care in 10 minute aveti gata 15 cesti de cafea.

Vezi cu aceasta cafetiera si celor care au cumprat-o.

 Filtru Cafea

Ce imi place la Cafetiera Philips Hd7546

Imi place in mod special faptul ca are dimensiuni reduse, este prevazuta cu un filtru detasabil si componentele sale pot fi spalata la masina de spalat vase. Bineinteles, faptul ca poate fi spalata la masina nu este un criteriu in selectia unei cafetiere, insa totusi reprezinta un plus.

De asemenea, aspectul sau foarte elefant si faptul ca este destul de usor de utilizat sunt iarasi un plus al modelului de Cafetiera Philips Hd7546. Imi aduc aminte de o intamplare destul de haioasa petrecuta acum cateva luni la niste prieteni in Spania, cand am intrat in bucatarie sa prepar o cafea si am ales sa o fac la ibric pentru ca nu stiam cum sa o fac la cafetiera lor.

Pe langa acestea, cel mai important aspect este acela ca folosind Cafetiera Philips Hd7546 veti bea intotdeauna cafea de nota 10. Nu glumesc, nu o ridic in slavi pentru ca o am eu in bucatarie, sunt sigura ca exista si modele mai bune, insa cu aceasta cafetiera beau de fiecare data cea mai buna cafea din viata mea, if you know what I mean 🙂

Ce nu imi place la Cafetiera Philips Hd7546

Nu stiu daca este corect sa spun ca nu imi place, insa mi-as fi dorit ca aceasta cafetiera sa aiba un indicator al nivelului de apa, un timer si eventual niste picioruse de anti alunecare. Am noroc deoarce mobila noastra de bucatarie este in asa fel conceputa incat orice ai pune pe ea sa nu alunece, insa la o mobila de proasta calitate, tinand cont ca aceasta cafetiera este foarte usoara probabil ar aluneca.