epilator-philips-ieftin

Cred ca am fost puse cu toate in situatia aceasta cand din sute de modele de epilatoare trebuia sa alegem unul. Uneori eram limitate de buget, alteori de preferintele in materie de firma producatoare sau alteori doream sa cumparam un epilator care pur si simplu stim sigur ca este bun.

epilator-philipsIn acest articol va voi recomanda 2 modele de epilatoare, care din punctul meu de vedere sunt printre cele mai bune atat din punct de vedere al performantelor cat si al raportului calitate/pret. Spun asta, deoarece eu de exemplu sunt foarte multumita de si il recomand oricui la orice ora INSA cu siguranta as fi mult mai multumita de de exemplu insa diferenta de pret este mult prea mare incat sa facem astfel de comparatii.

Philips HP6570/00 este fara indoiala cel mai bun epilator care l-am avut vreodata dar in acelasi timp, trebuie sa admit ca este si cel mai scump si m-am uitat chioras cand am dat aproape 300 de lei () pe dansul. Totusi, acum dupa aproape 1 an de cand l-am cumparat ma declar absolut multumita de mini investitia facuta si daca ar fi sa imi cumpar din nou un epilator, cel mai probabil as merge tot pe acest model.

La epilatorul Philips HP6570/00 imi place foarte mult capul de epilare care spre deosebire de alte aparate epilatoare, este foarte lat si cuprinde o zona destul de mare. De asemenea faptul ca este curbat si practic se muleaza dupa “depresiuni” este iarasi un plus care il face mai eficient.

O alta chestie, care atunci cand ii citesti descrierea oficiala vei avea tendinta sa o ignori insa cand o simti in practica pe pielea ta este foarte placut, este modul in care are loc ridicarea parului (a.i si cele mai mici fire de par sa fie inlaturate) dar si sistemul de vibrare care face epilarea mai relaxanta si lipsita de dureri.

epilator-philips-ieftinAl 2lea epilator care se incadreaza foarte bine in categoria “cel mai bun epilator” este Philips HP6423/00 care spre deosebire de cel prezentat anterior, este o varianta mai “de buget”. Daca nu dispuneti de un buget foarte mare (inainte costa 139 lei, ) recomand cu cea mai mare incredere Philips HP6423/00, deoarece este un epilator care la mine cel putin si-a facut treaba onorabil mai bine de 2 ani.

Spre deosebire de alte epilatoare la preturi similare, Philips HP6423/00 are o gramada de avantaje, iar marca Philips isi spune din nou cuvantul si nu isi dezamageste fanii. In primul rand NU rupe firele de par, nici cele mai groase nu el rupe, iar firle mici, in ciuda faptului ca nu dispuen de acel sistem de ridicare precum modelul de mai sus, sunt indepartate si ele intr-un procent destul de mare.

Un lucru care mi-l aduc aminte de Philips HP6423/00 si care recunosc ca nu mi-a placut, este acela ca face putin zgomot atunci cand il folosesti. In general, sunt adepta aparaturilor silentioase, cat mai silentioase. Philips HP6423/00 nu este unul dintre cele mai silentioase epilatoare insa totusi, zgomotul este la un nivel decent. Nu este deranjant, cel putin pentru mine nu a fost foarte deranjant, insa abia am asteptat sa il inlocuiesc cu ceva mai silentios.

Voi ce epilatoare folositi? Care a fost cel mai bun epilator care l-ati avut sau doriti sa-l achizitionati?