Reactin Pret

La foarte scurt timp dupa ce am scris articolul despre Reactin, am primit cateva emailuri in care am fost intrebata cat costa un tub de Reactin si unde se gaseste. Desi cred ca am sepecificat aceste lucruri in articolele respective, pentru cele mai lense dintre voi, voi scrie si aici.Reactin Pret

Reactin preturi:

  • 1 tub de reactin costa 99 lei.
  • 2 tuburi de reactin + capsule PhysioReactin (40 de zile) costa 159 lei.
  • 3 tuburi de reactin + capsule PhysioReactin (60 de zile) costa 199 lei.

Cat economisiti comandand pachetele cu 2 si 3 tuburi puteti calcula chiar dumneavoastra.Sfatul meu este ca prima data sa luati 1 tub sa il testati. Daca sunteti multumite si nu exista nici un fel de reactii neplacute (nu am auzit sa fi existat vreodata, insa cine stie) continuati pentru mai multe.

Atentie: un tratament antirid eficient trebuie sa dureze minim 60 de zile. O fi reactin o crema antirid “minune” insa nu va asteptati sa scpati de riduri dupa 1 saptamana. Este un tratament de durata care necesita timp si multa rabdare.

Reactin nu se gaseste in farmacii, se gaseste doar pe reactin.ro (ei sunt distribuitori oficiali) si la unele magazine naturiste insa la preturi mai mari. Recomandarea mea este sa il comandati direct de la distribuitori si evitati preturile umflate, lipsa stocurilor etc.