storcator-Gorenje

Micul dejun (ideal) trebuie sa fie cu un pahar de suc de fructe. Sucul de fructe este bio, sanatos si dulce. Daca alegi sa bei un pahar de suc de fructe pe zi vei fi mai sanatos, vei avea energie toata ziua.  Cand ai copil mic  si se apropie inceperea diversificarii, sti ca primul pas este introducerea sucului de fructe in alimentatie. Sucul de fructe este bun pentru oricine iar ca sa fie savuros, alege sa storci fructele cu cateva minunte inainte de consum. Cum faci asta? Cu storcatorul de fructe Gorenje ai sucul de fructe proaspat preparat oricand doresti.

storcator-GorenjeSucul de fructe preparat proaspat pentru copii

Storcatorul de fructe poate fi “dozatorul” care face cel mai bun “teddy” de casa. Copilul este atras si simte nevoia sa bea sucuri dar decat sa ii dai sucuri din comert mai bine ii prepari tu. “Aliatul”tau in casa pentru a prepara sucuri de fructe gustoase este Storcatorul de fructe Gorenje. Storcatorul de fructe prepara cele mai bune sucuri de fructe si mai ales rapid. Cu o singura treapta de viteza, storcatorul face suc de fructe 1l o singura data (ca atata este capacitatea de stocare a sucului) iar tu uiti de grija sucului pentru familia ta.

Teddy de casa pentru copii

Copii tai iubesc sucul Teddy? De acum le poti prepara acest suc la tine acasa. Storcatorul de fructe de la Gorenje va prepara sucul dorit. In sita speciala, pune fructele si legumele pe care vrei sa le combini iar rezultatul va fi un suc special pentru copii, suc bun la gust, natural pe care il poti prepara zi de zi.

Storcatorul de fructe este aliatul tau si in regimurile de slabire. Vrei sa bei ceva dulce si sa fie neacidulat? Pui storcatorul in functiune si ai rezolvat. Nu trebuie sa lipseasca din casa acest storcator.

De ce sa cumperi storcatorul de fructe Gorenje?

Storcatorul are elemente compatibile cu masina de spalat vase, are capacitate de stoarcere si depozitare a 2 l pentru pulpa de fructe si 1 l pentru sucul de fructe,se spala usor, nu ocupa spatiu in bucatarie.

O alimentatie sanatoasa cuprinde si un pahar sau doua de suc de fructe pe zi. Combinatiile de fructe pe care le poti alege sunt o gramada, combinarea lor o poti face direct din storcator iar gustul va fi minunat. Pentru o alimentatie sanatoasa si mai ales o singuranta alimentara alege storcatorul de fructe de la Gorenje.