lipo53

Sa va spun sincer, m-am saturat de intrebari de acest gen. La toate articolele despre pastile de slabit pe care le vad pe bloguri sau forumuri, se gasesc cateva persoane care sa intrebe  „dar oare cat pot slabi?”.

Oameni buni, nu exista un numar standard de kilograme pe care le poti slabi cu Lipo 53 sau cu orice alte pastile de slabit. Nutritia, dietele, slabirea in sine nu este o stiinta exacta si nu functioneaza dupa o formula matematica ce returneaza de fiecare data acelasi rezultat.

Cat poti slabi cu Lipo 53 depinde de:

  • Care este greutatea ta actuala, care este motivul pentru care te-ai ingrasat si care este stilul tau de viata, sau mai bine spus care era stilul tau de viata 🙂
  • Ce mananci. Dieta este foarte importanta. Lipo 53 la fel ca Genoslim sau alte pastile de slabit din aceasta gama diminueaza foarte mult pofta de mancare, deci aveti un plus de ajutor. Totusi, conteaza foarte mult sa amancati sanatos si sa nu faceti excese de nici un fel. Asadar, fara fast food, fara sucuri carbogazoase, mancaruri grase, mancaruri gatite in ulei etc.
  • Cata miscare faci. Chiar si drumul casa – servici si servici-casa poate fi considerat miscare, daca il faceti pe jos bineinteles. Incercati sa mergeti cat mai mult pe jos, sa mergeti la sala de fitness si daca intradevar doriti sa slabiti sa alergati. Alergarea impreuna cu Lipo 53 a facut de multe ori minuni.

Si sa dau totusi un raspuns la intrebarea din titlu si anume cate kilograme poti slabi cu Lipo 53, ei bine, poti slabi intre 0 si 6 -7 kilograme pe luna. Cele mai multe persoane au reusit sa dea jos in jur de 5 kg pe luna in primele luni de cura, dupa din ce in ce mai putin. Totusi, daca aveti de slabit in jur de 10 – 15 kilograme, cu rabdare, Lipo 53, dieta si miscare o veti putea face fara probleme in vreo 3 luni de zile.

PS. Mai multe despre Lipo 53 gasiti pe blogul aleciei sau pe siteul producatorului.