Câți bani câștigă Razboinicii și Faimoșii de la Survivor România? Sumele sunt colosale

S-au aflat sumele pe care le primesc concurenții de la Survivor România.

Astfel, Războinicii câștigă mult mai puțin decât Faimoșii în acest sezon la Survivor România. Pe lângă faptul că au contract individual, vedetele sunt plătite cu sume exorbitante.

Fiecare Războinic are 1.000 de euro pe săptămână. Pe când Faimoșii câștigă pe săptămână minimum cât iau Războinicii pe o lună. Spre exemplu, fostul luptător, Cătălin Zmărăndescu primește 4.500 de euro pe săptămână, iar Roxana Ciuhulescu 4.000 de euro.

Scandal între Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu?

De când a început competiția, au existat mai multe tensiuni. În urma situațiilor petrecute în junglă, Emil Rengle se numără printre cei care l-au nominalizat pe Cătălin Zmărăndescu.

„Așa voi sta întotdeauna, drept și neclintit în fața adevărului și a iubirii. O să spun că îl nominalizez pe Cătălin Zmărăndescu și am să motivez această alegere.

Pe lângă toate lucrurile care s-au discutat, pe lângă dezechilibrarea energiei echipei, pe lângă faptul că acoperișul este făcut mai bine în partea domnului. Pe mine, de exemplu, în acea dimineață nu m-a deranjat cearta cu Roxana. M-a deranjat atitudinea lui față de TJ, care a fost una foarte agresivă”, a argumentat Emil Rengle decizia sa.

Emil Rengle: „Cred că ego-ul lui Cătălin este o boală”

Mai mult, în momentul nominalizării, Emil Rengle, a susținut că ego-ul lui Cătălin este o boală și își dorește ca acesta să devină un om autentic.

Cred că ego-ul lui Cătălin este o boală și orice boală poate fi vindecată. Îmi doresc ca nominalizarea să îl trezească pe Cătălin, să devină un om autentic, să înțeleagă că aici cu toții suntem antrenori unii pentru ceilalți și că nu ne dorim un singur antrenor pentru echipă. Îmi doresc ca, și cu tot respectul față de Cătălin, pe care îl consider un om bun, precum orice alt om care poartă o boală precum ego-ul, să scape”, a mai spus Emil Rengle.

Campionul internațional la kickboxing nu a primit prea bine vestea nominalizării, astfel că la consiliu s-au declanșat discuții aprinse.

„Nu, nu este o surpriză,. Eram sigur de ceea ce se va întâmpla pentru că, oarecum, eu nu intru în gașca lor. Își asumă până la capăt ceea ce a spus, e problema strict a lui, eu nu o să comentez în niciun fel. Dacă e să plec acasă, plec acasă cu capul sus, dacă e să rămân, același lucru îl voi face”, a spus Zmărăndescu, după ce a fost propus pentru eliminare.

Componența echipelor de la ”Survivor România”

Până în acest moment, două persoane au părăsit competiția din Republica Dominicană: Xonia, de la Faimoși, și Liviu Mihalca, de la Războinici.

Componența echipei Faimoșilor: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu.

Componența echipei Războinicilor: Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angelo Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer), Alexandra Duli (manager) și Ramona Crăciunescu (curier).