Pentru a afla care este numarul sufletului tau trebuie sa folosesti data calendaristica a zilei de nastere. Daca acest numar este format din doua cifre, trebuie sa aduni cifrele astfel incat sa obtii un numar dintr-o singura cifra.

De exemplu, daca esti nascut pe data de 29, numarul sufletului tau va fi 2 (29= 2+9 = 11= 1+1= 2). Cu cat este mai mare valoarea numarului sufletului, cu atat vibratiile sale sunt mai puternice. Acest numar indica talentul interior ascuns al proprietarului sau.

Stiind ce semnifica numarul sufletului sau, omul poate sa se decida asupra profesiei viitoare. De asemenea, ii va fi mai usor sa ia decizii la fel de importante.

Descifrarea semnificatiilor numarului sufletului

Numar sufletului 1 

Acestea sunt persoane impulsive care viseaza sa atinga obiective inalte. Individualismul si egoismul ii misca si le ofera un anumit impuls. Dupa ce si-au stabilit un obiectiv, persoanele al caror numar este 1, nu indraznesc sa schimbe planul. Nu tolereaza restrictiile. Sunt lideri neinfricati, pesistenti si hotarati.

Numarul sufletului 2

Este un simbol al persoanelor calme, blande, care fac compromisuri. Aceste persoane au sanse mari sa devina consilieri sau designeri.

Numarul sufletului 3

Este un simbol al unui Univers uman. Numarul 3 simbolizeza tringhiul vietii dintre trecut, prezent si viitor – Nasterea, Viata si Moartea. In ceea ce priveste oamenii care s-au nascut sub numarul sufletului 3, acestia sunt frivoli si nu sunt capabili sa se descurce singuri. Scopul lor principal este sa se faca cunoscuti in lume si sa-si exercite puterea asupra celorlalti.

Numarul sufletului 4

Este un numar care simbolizeaza cele patru elemente, patru anotimpul si patru perioade ale vietii. Oamenii nascuti sub acest numar sunt muncitori si echilibrati. Muncesc din greu pentru a obtine tot ceea ce isi doresc.

Numarul sufletului 5

Este un simbol al unei persoane care nu sta intr-un singur loc si chiar se straduieste sa devina mai bun cu fiecare zi care trece. Decizia de a actiona vine spontan si brusc. Se gandeste intotdeauna doar la rezultatele pozitive pe care urmeaza sa le obtina.

Numarul sufletului 6

Este numarul unei persoane creative, un simbol al familiei. Numarul 6 simbolizeaza si legatura dintre Dumnezeu si Om. Oamenii nascuti sub acest numar sunt de incredere, cinstiti si capabili sa obtina respect.

Sunt rabdatori si au un magnetism interior natural. Sunt foarte romantici si iubesc arta, insa nu suporta gelozia si certurile. Ei gasesc rapid un limbaj comun cu absolut toata lumea. Au o capacitate excelenta de a-si face prieteni.

Numarul sufletului 7

Este un simbol al misterului si al cunoasterii. S-a crezut mult timp ca numarul 7 reprezinta baza intregii evolutii. Au fost cele 7 spirite care au fost incredintate de Dumnezeu cu putere asupra elementelor, din care au fost create ulterior toate animalele si plantele.

Acest numar reprezinta 7 zile din saptamana, 7 culori ale curcubeului, 7 note pe scara. Persoana nascuta sub numarul 7 este creativa, are o intuitie bine dezvoltata si o imaginatie bogata. De regula astfe de oameni sunt artisti sau poeti.

Numarul sufletului 8

Oamenii nascuti sub acest numar sunt de incredere si capabili sa creeze totul perfect. Acestia sunt diferiti de majoritatea oamenilor. Isi ascund sentimentele, motiv pentru care sunt deseori judecati. Rareori gasesc intelegere in randul oameni. Au un talent pentru managementul echipei si o abilitate administrativa deosebita.

Numarul sufletului 9

Este un numar universal care combina trasaturile caracteristice ale tuturor numerelor prime. Un simbol al succesului si excelentei. Cei nascuti sub acest numar sunt intelectuali si au o mare putere fizica. Succesul lor consta in calitatile lor creative si artistice.

In plus, detin minunate abilitati magnetice. Problema acestor oameni este ca, de multe ori, nu sunt constiente de abilitatile pe care le au. In plus, sunt foarte impulsivi, motiv pentru care sunt cei mai expusi riscului.