Tecomax TC066 este un gadget foarte interesant pentru ca, chiar daca la prima vedere ar putea sa para un simplu smart watch, acesta nu este doar atat, el trecand granita si putand sa devina si un telefon de sine stator.

Tecomax2Acesta este acel tip de gadget care se potriveste celor care isi doresc unul, dar nu au un buget prea mare pentru a face o astfel de achizitie si nu sunt nici foarte interesati de firma care sta in spatele acestuia. Si spunem asta pentru ca firma producatoare in acest caz este una chinezeasca, numita Tecomax care este si unul din principalii producatori de astfel de gadgeturi din tara sa.

Vezi aici cat costa si verifica pagina emag sa vezi daca mai are reducerea de 60 de lei.

Despre Tecomax TC066

Tecomax TC066 are un look modern, forma patrata a ecranului sporindu-l, iar materialele utilizate fac ca acesta sa fie inconfundabil in zilele noastre. Este greu sa il confunzi cu un ceas obisnuit, chiar si atunci cand se afla pe modul analog, care mimeaza un ceas obisnuit cu cadran clasic. Carcasa este realizata din metal, ceea ce il face sa fie mai rezistent si de incredere, iar cureaua este din silicon, material destul de utilizat atat la smart watch-uri, dar si la ceasurile de mana moderne, dar, din pacate, sistemul de inchidere nu pare de mare incredere pe termen lung.

Tecomax1Tecomax TC066 poate functiona si ca telefon independent daca ii pui o cartela sim, ceea ce e un aspect destul de interesant la un astfel de gadget. Dar daca l-ai luat doar pentru a fi un simplu smart watch nu e nici o problema, pentru ca functioneaza bine atat cu un smartphone cu Android, cat si cu unul cu iOS.

Acest smart watch are destul de multe aspecte care iti vor atrage atentia, cum ar fi camera foto, care este aceeasi cu butonul de pornire si poti face fotografii oriunde, mai ales ca poti sa ii pui si un card de memorie. Iar ca functii regasim la el, un pedometru, care inregistreaza toate datele de fitness (timp, calorii arse, pasi, distanta parcursa), de asemenea iti monitorizeaza somnul si are o alerta anti-sedentarism si chiar o functie de cautare a telefonului, care pentru unii ar putea sa fie una absolut binevenita.

Pro Tecomax TC066

  • Raportul calitate pret este unul foarte bun, acest gadget fiind accesibil multor persoane
  • Poate functiona ca telefon de sine statator
  • Are o camera foto, care poate si inregistra video
  • Are alerta anti-sedentarism si functie de cautare a telefonului

Tecomax3Contra Tecomax TC066

  • Sistemul de inchidere al curelei nu pare a fi unul foarte rezistent in timp
  • Faptul ca firma este una chinezeasca ii poate face pe unii posibil cumparatori sa ii intoarca spatele
Concluzii

Tecomax TC066 este un low-budget gadget, dar nu se comporta ca si cum ar fi unul. In afara de sistemul de inchidere al curelei, care nu pare foarte rezistent, nu are minusuri notabile, care sa il faca de nedorit. Asa ca daca sunteti in cautarea unui smart watch dar nu aveti un buget prea mare pentru acesta, o solutie salvatoare ar putea fi reprezentata de acest model de la firma Tecomax.