Philips HR1600 00

Un mixer vertical este mereu de folos într-o bucătărie modernă pentru că este un produs fiabil, uşor de utilizat şi care te poate ajută de fiecare dată când ai de pregătit un fel de mâncare. Astfel de aparate electrocasnice trebuie să fie nelipsite dintr-o bucătărie complet utilată în care să poţi transformă gătitul într-o experienţă foarte plăcută şi relaxantă. Pe piaţă de profil apar în mod constant o mulţime de astfel de produse electrocasnice sau apar versiuni updated ale acestora.

Philips HR1600 00Este destul de important să fiţi la current cu cele mai noi apariţii pentru a le putea achizitona pe cele mai bune şi bineînţeles, pe cele mai eficiente. Există foarte multe tipuri de mixere verticale dar nu puteţi alege primul produs pe care îl întâlniţi. Trebuie să luaţi în considerare mulţi factori când faceţi o astfel de achiziţie. Dacă şi dumneavoastră sunteţi în căutarea celor mai bune mixere verticale trebuie să aflaţi care sunt în topul preferinţelor utilizatorilor. Cunoscând cele mai bune variante puteţi cu adevărat să faceţi alegerea cea mai bună. Iată care sunt cele mai bune mixere verticale la ora actuală.

Mixerul vertical Philips HR1600/00

Mixer vertical Philips HR1600/00 este primul în topul preferinţelor gospodinelor. Acest mixer are o putere de 550 W. Are de asemenea 2 butoane cu ajutorul cărora puteţi cu uşurinţă să demontaţi bară pentru blender. Acest mixer este dotat cu un singur comutator aşa că va fi foarte uşor de utilizat. Mânerul subţire îl face potrivit pentru orice tip de mâna şi grilajul metalic este realizat astfel încât să puteţi obţine cele mai bune rezultate în urmă utilizării.

Acest mixer este alb, de mici dimensiuni şi are un cablu de 1.2 m. Are toate ingredientele că să fie un produs potrivit pentru orice bucătărie.

Mixer vertical Heinner Delice HB-600

Al doilea mixer preferat de gospodinele de pretutindeni este mixerul vertical Heinner Delice HB-600. Acest mixer are o putere de 600 W şi este dotat cu 2 trepte de viteză. Are de asemenea şi un buton Turbo care asigura cea mai fină mărunţire sau tocare. Capacitatea bolului este de 0.7 litri, iar a tocătorului de 500 ml. Este disponibil într-o combinaţie foarte elegantă de culori: alb-roşu.

Acest mixer vertical poate fi foarte util în bucătăria dumneavoastră. Tot ce aveţi de făcut este să-l alegeţi.

Mixer vertical Bosch MSM66050

Mixerul vertical Bosch MSM66050 este o altă alternativă preferată de foarte multe persoane. Acest produs are un motor foarte puternic, de 600 W care asigura o funcţionare perfectă de fiecare dată. Este dotat cu patru lame ascuţite care pot pasă, mixa sau mărunţi foarte repede.

Acest mixer are un mâner ergonomic şi foarte uşor de manevrat. Acest mâner are şi un sistem anti–alunecare. Are şi un accesoriu chopper pe care îl puteţi folosi pentru a mărunţi ingrediente precum brânză sau nucile dar şi un tel foarte util când trebuie să faceţi creme sau să bateţi albuşuri.

Toate aceste mixere verticale sunt perfecte pentru gospodinele care caută un ajutor perfect în bucătăria lor.