Calugarii folosesc de mult timp acest remediu uimitor si eficient. Ei cred ca acest remediu poate fi utilizat in tratarea diferitelor boli, precum si pentru cresterea imunitatii.

Combinatia dintre aceste ingrediente este puternica si s-a dovedit a fi eficienta in tratarea multor probleme de sanatate.

Ingrediente:

 • 1 catel de ustoroi curatat si tocat
 • 1 lingura de suc proaspat de lamaie
 • 1 lingura ghimbir proaspat ras
 • 1 lingura otet de mere
 • 1 lingurita miere de albine

Mod de preparare:

 1. Combina ingredientele intr-un bol si amesteca-le bine. Consuma acest amestec inainte de micul dejun si pranz, dar nu mai mult de trei ori pe zi. In decurs de o saptamana, vei observa rezultate pozitive.
 2. Acest medicament poate fi pastrat la frigider maximum 5 zile. Eficacitatea sa este data de ingredientele naturale cu proprietati benefice.
 3. Usturoiul este un antibiotic natural ce poate reduce tensiunea arteriala. In plus, are efect antioxidant si contribuie la reducerea nivelului de colesterol LDL ce poate produce diferite boli de inima.
 4. Sucul de lamaie curata organismul, protejeaza inima si imbunatateste elasticitatea arterelor. Fiind bogat in nutrienti, sucul de lamaie previne hipertensiunea arteriala si ateroscleroza. In plus, activeaza metabolismul si ajuta la descompunerea grasimilor, fiind ideal in dieta.
 5. Ghimbirul ajuta la scadera colesterolului si a trigliceridelor. Mai mult, fiind un puternic vasodilatator, acesta poate reduce tensiunea arteriala si poate impiedica formarea cheagurilor de sange.
 6. Otetul de mere detoxifica organism, ajuta la pierderea in greutate, reduce nivelul de colesterol si reduce presiunea arteriala.
 7. De asemenea, si mierea de albine este benefica pentru organism. Aceasta poate regla nivelul colesterolului, poate preveni diabetul si poate creste nivelul de energie.