Extensiile sunt la mare moda indiferent de forma de aplicare a lor sau tipul extensiei (drepta, coada, creata etc). Mesele sunt folosite pentru o schimbare rapida de look dar iti pot oferi mai multa incredere in tine. Acest lucru este cat se poate de adevarat pentru ca atunci cand arati bine, parul tau este bogat si sanatos, increderea in propria persoana creste pentru ca vei fi apreciata de mai multe persoane.

Pentru noi, femeile, podoaba capilara este foarte importanta, pe langa alte lucruri si cheltuim destul de multi bani pentru intretinere si chiar apelam la diferite trucuri pentru ca parul nostru sa fie mai bogat, stralucitor si sanatos. Sunt femei care nu au norocul de a avea un par bogat dar pot alege extensiile de par care se potrivesc iar daca obisnuiesti sa porti parul prins in coada opteaza pentru extensiile sub forma de cozi de par ieftine.

Preturile incep de la 80 lei. Vezi .

cozi-de-par-divisimablond cozi-de-parsaten-divisima cozi-de-par-divisima cozi-de-par-divisima3=

Cozile de par ieftine sunt foarte usor de aplicat si nu isi va da nimeni seama ca le porti. In plus, parul tau va arata mult mai bine fara prea multe sacrificii. In general, se recomanda cozile de par ieftine confectionate din par natural dar le poti purta si pe cele din par sintetic. Diferenta intre cele doua este aceea ca cele sintetice nu permit sa fie coafate cu placa sau ondulatorul si clar, cozile de par natural arata mai bine decat cele sintetice.

Cum intretii cozile de par ieftine?

Nu este deloc greu sa intretii cozile de par ieftine pentru ca se pot curata cu aceleasi produse pe care le folosesti pentru parul tau natural. Pentru ca sunt prinse cu clipsuri, cozile de par ieftine sunt foarte usor de dat jos si de spalat. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta procesului de curatare al lor ci trebuie doar s le acorzi putin timp.

Avantajele si dezavantajele cozilor de par ieftine:

Vom incepe cu avantajele acestora pentru ca sunt cele care va pot determina sa le folositi. Cozile de par ieftine  va imbunatatesc coafura si aspectul si sunt foarte usor de folosit si aplicat. De asemenea si curatarea lor este una foarte simpla, obisnuita si nu necesita produse de intretinere scumpe. Pe langa toate acestea, nu trebuie sa cheltuiti foarte mult pentru a arata bine in orice moment.

Dezavantajele cozilor de par ieftine sunt mai degraba lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a le utiliza. Cozile de par pot afecta firul natural de par daca sunt folosite mult timp si fara pauze. De asemenea, nu este indicat innotul daca porti extensii fie si sub forma de coadacare sunt prinse cu clipsuri.