Crema hidratanta de zi cu efect de lifting BioClinic este o crema concentrata ce actioneaza rapid si eficient asupra pielii lasate oferindu-i un aspect neted si frumos. Aceasta crema este indicata pentru toate varstele si pentru toate tipurile de ten. Contine retinol pur si FPS15 care are grija ca mecanismele de aparare ale pielii sa functioneze corect.

Crema hidratanta de noapte BioClinic – este o crema bogata de noapte cu efect de lifting dar in acelasi timp repara problemele tenului tau. Cremele BioClinic contin trei ingrediente principale cu efect de lifting asupra pielii: acid hialuronic, retinol pur si peptida contractoare.

Ingredientele sale actioneaza la nivel celular pentru a combate eficient si repara problemele tenului tau.

Pentru efecte rapide este indicat sa folositi in fiecare dimineaza crema hidratanta concentrata de zi BioClinic iar seara inainte de culcare sa aplicati pe ten crema hidratanta de noapte cu efect de lifting Bioclinic.

Crema de zi si crema noapte cu efect de lifting si diminuare a cuperozei BioClinic – atat crema de zi cat si cea de noapte actioneaza asupra capilarelor dilatate si diminueaza roseata tenului.

Cauzele aparitiei rosetii tenului

Zonele rosii de pe piele sunt cauzate de capilarele dilatate. La aceasta stare pot contribui multi factori printre care consumul excesiv de alcool, procesul natural de imbatranire, exfolierea excesiva a tenului, expunerea fetei un timp indelungat la soare.

Daca observi ca roseata este una permanenta si sunt vene subtiri pe care le acoperi cu greutate la acestea adaugandu-se si faptul ca in zona respectiva exista o senzatie de “arsura” atunci este momentul sa apelezi la crema anticuperoza BioClinic.

Cum actioneaza crema de zi cu efect de diminuare a cuperozei?

Aceasta crema din gama BioClinic foloseste tehnologia Vaso-Active pentru a diminua aspectul rosu al pielii. Este o crema cu efect intensiv ce actioneaza direct asupra capilarelor diltate. Aceasta acopera roseata tenului, calmeaza pielea iritata, intareste peretii capilarelor, reduce aspectul venelor sparte si capilarelor dilatate.