Cum pot deveni reprezentant Oriflame?

Intrebarea aceasta probabil si-au pus-o multe persoane care isi doresc sa intra in marea echipa Oriflame si bineinteles care doresc sa castige cativa bani in plus prin promovarea produselor cosmetice. Pasii pentru a deveni reprezentant (consultant) Oriflame sunt simpli.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul dupa care vei primi un cod client de care vei avea nevoie ulterior pentru a te loga in contul tau de reprezentant. De asemenea vei primi un sponsor care te va ajuta cu diverse informatii, sfaturi si te va pune in tema cu toate lucrurile importante pe care trebuie sa le stii.

De ce sa intri in echipa Oriflame?

Ai foarte multe avantaje atunci cand esti consultant Oriflame; in primul rand tu esti primul care afla noutatile si reducerile Oriflame; vei avea parte de discount-uri si cadouri la fiecare comanda pe care o plasezi si multe altele printre care si comisionul oferit, care trebuie sa recunoastem este destul de atractiv. La inscriere vei beneficia de Programul de Bun Venit, ce contine oferte speciale la acumularea comenzilor in valoare de 250 de lei.

Ce comision primesti la fiecare comanda?

Reducerile pentru comenzile Oriflame pornesc de la 23 % pana la 40 %, in functie de „nivelul” la care va aflati in ierarhia Oriflame.

Pentru comenzi cuprinse intre:

  • 50 – 249,99 lei primesti o reducere de 23 %
  • 250 – 499,99 ai reducere de 30 %
  • Daca acumulezi comenzi mai mari de 500 de lei primesti o reducere de 40 %.

De exemplu: pentru comenzi de 50 de lei platesti doar 38,5; pentru 250 platesti doar 175 iar pentru 500 de lei platesti doar 300 de lei.

In momentul in care primesti prima comanda vei primi un Starter Kit ce contine materiale informative care te vor ajuta sa intelegi mai bine cum poti lucra cu Oriflame. De asemenea, atunci cand ai nelamuriri contacteaza-ti sponsorul sau poti suna la *7000 (pana la ora 19:00).

Oriflame are 17 campanii pe an, fiecare catalog apare odata la 3 saptamani. Tu vei fi primul care afla noutatile din urmatorul catalog.

Cum platesc comanda Oriflame?

Exista mai multe posibilitati de plata comenzii. Poti alege sa platesti prin livrarea comenzii la domiciliu, poti efectua plata online sau la sediul Oriflame din orasul tau cu cardul sau poti alege sa platesti la ghiseele unei banci.

Pentru primele trei comenzi (valabil pentru persoanele inscrise online) pe care le vei plasa vei avea doar 2 posibilitati de plata si anume: alegi sa platesti la domiciliu atunci cand ti le livreaza coletul sau poti plati online cu cardul si poti alege livrarea la sediul Oriflame sau la domiciliu.

Livrarea la domiciliu costa 7 lei pentru orice colet si este asigurata de firma de curierat TNT. Ai posibilitatea de a-ti urmari online coletul. Intra si tu in echipa Oriflame si bucura-te de reducerile de pret si cadourile oferite de Oriflame la fiecare campanie.

Inscriere ca reprezentant Oriflame

Te poti inscrie completand formularul de mai jos. Daca intampini orice fel de probleme sau ai intrebari, nu ezita sa ma contactezi plasand un comentariu sau la adresa de e-mail anca@stilfeminin.net.