abdomen plat exercitiu

Multe femei visează la un corp suplu, însă foarte puține ajung să se laude cu un astfel de trup. Pentru a avea un trup de invidiat, femeile trebuie să facă multe eforturi.

După cum bine știm cu toții, mulți oameni supraponderali încearcă să slăbească pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și sănătatea. Aceștia apelează la diete care să-i ajute să piardă în greutate.

Însă dieta nu este totul, și exercițiile fizice sunt foarte importante. Dacă vrei să-ți îmbunătățești sănătatea și aspectul fizic și să obții o siluetă subțire trebuie să faci mișcare.

Există mii de exerciții pentru antrenarea diferitelor părți ale corpului, dar există și un exercițiu special care ne ajută să lucrăm mai multe părți simultan. Este vorba de exercițiul planșa, pe care astăzi vei învăța să-l execuți corect pentru a obține rezultatele dorite.

Exercițiu eficient pentru un corp suplu

Femeile nu visează doar la un corp subțire, ci și la un abdomen plat și fese perfecte. Deși unele cred că este foarte greu să obțină un astfel de trup, un singur exercițiu le poate ajuta să-și îndeplinească visul.

Binecunoscutul exercițiu planșa tonifiază abdomenul și fesele. Din păcate unii nu îl execută corect și nu ajung să obțină rezultatele dorite. Mulți își arcuiesc spatele atunci când fac acest exercițiu, alții ridică prea mult fesele sau își așază coatele greșit.

Există mai multe tipuri de planșe și printre acestea se numără:

Planșa susținută de coate

Acest exercițiu constă în întinderea cu fața în jos, cu brațele la un unghi de 90 de grade și coatele așezate în linie cu umerii.

Planșa cu un picior ridicat

Așază-te în poziția de mai sus și ridică un picior, fără a schimba poziția umerilor și a șoldurilor. Stai așa timp de câteva secunde, apoi schimbă piciorul. Dacă vrei ca exercițiul să fie mai greu, dar mai eficient, poți ridica și unul dintre brațe.

Dacă vei face câte 10 minute de exerciții pe zi, vei reuși să obții rezultatele dorite.