Iata un exemplu despre cum iti poti decora curtea frumos, fara a te chinui prea mult. Daca doresti sa faci un mic iar decorativ in curtea casei tale, dar nu ai prea multi bani de investit, foloseste aceasta metoda simpla.

Ai nevoie doar de o anvelopa mare de la un tractor sau camion, un sul mare de folie din plastic rezistenta, pietre decorative si putina imaginatie. Din cateva obiecte simple, care nu costa prea mult, vei reusi sa faci un iaz minunat.

  1. Pentru inceput va trebui sa alegi locul in care vei dori sa faci iazul. Sapa o groapa suficient de mare incat sa incapa in ea anvelopa de tractor sau camion folosita. Pentru saparea gropii ar trebui sa folosesti o lopata.
  2. Pune anvelopa in groapa si acoper-o cu folie transparenta. In jurul anvelopei, pune pietre decorative. Foloseste-ti imaginatia pentru a le aseza cat mai frumos.
  3. Umple anvelopa cu apa curata. In jurul ei poti aseza tot felul de obiecte de gradina. Daca doresti si ai suficient spatiu, poti face in gradina, mai multe iazuri de genul acesta.

Arata foarte bine si sunt usor de realizat. Nu trebuie sa pierzi prea mult timp sau sa investesti prea multi bani. Cu putina imaginatie si cateva obiecte simple, poti sa-ti faci un iaz minunat in gradina.

Oricine poate avea o curte frumoasa daca isi foloseste imaginatia. Daca ti-a placut aceasta metoda simpla, iti recomand sa o impartasesti si cu prietenii tai.

Cu siguranta vor dori si ei sa-si faca un iaz frumos daca locuiesc la curte.