iubire femeie

Este o femeie de succes, misterioasă, cu vise mărețe și o inimă mare, deși nu toată lumea observă asta la prima vedere. Ea nu s-a comportat niciodată ca o fată îndrăgostită și nici nu știe cum să se lase iubită. Oare ce trebuie să facă un bărbat pentru a putea iubi o astfel de femeie?

Unii ar putea crede că este o tipă rece care-i ține pe bărbați la distanță. Sigur, are familie și prieteni cu care iubește să-și petreacă timpul, dar este în natura ei să tânjească după acele ore prețioase în care stă singură cu gândurile ei.

Poate că este prea concentrată pe obiectivele sale și nu-și dă seama că uneori dragostea îi bate la ușor. Sau poate că îi este frică să se deschidă suficient în fața celorlalți.

Oricare ar fi adevăratul motiv, cert este că această fată nu știe cum să se lase iubită.

Sfaturi pentru a iubi o femeie care nu știe să se lase iubită

Dacă ai întâlnit o astfel de persoană și vrei să ajungi la inima ei și să o iubești, ține cont de următoarele sfaturi:

Ai răbdare 

Nu te aștepta ca ea să se simtă confortabil când tu îi faci curte. Reține că este posibil ca ea să fi avut nevoie de mult curaj pentru a petrece puțin timp cu tine.

Și, dacă pare că nu este deranjată de mișcările tale, ba chiar îți răspunde la ele, s-ar putea să-i fie frică de ceea ce vei spune dacă-ți va cere să te oprești. Așadar, pentru că nu are puterea să spună ceea ce-și dorește, este posibil să se simtă inconfortabil.

Pentru a evita o astfel de situație, lasă lucrurile să se desfășoare într-un ritm normal.

Vorbește-i și arată-i că poate avea încredere în tine

Deoarece petrece mult timp singură, această fată ar putea avea impresia că gândurile și opiniile ei sunt prea intense pentru alții. Rareori spune ceea ce-i trece prin minte, deoarece se teme ca oamenii să nu o judece.

Vorbește cu ea și las-o să-și spună părerea. Dacă își cere scuze pentru ceea ce tocmai a zis, spune-i că nu este necesar să facă asta. Fă-o să se simtă în siguranță și arată-i că o înțelegi.

Fii sprijinul ei și nu o pune să aleagă între tine și obiectivele ei

O astfel de femeie se concentrează prea mult pe obiectivele ei și uită că trebuie să-și îndrepte atenția și asupra unor alte lucruri, cum ar fi relațiile.

Dacă va fi pusă să aleagă între o relație amoroasă și obiectivele ei, va alege fără să stea pe gânduri să-și urmeze visurile.

Nu o face să se simtă vinovată că nu a petrecut mai mult timp cu tine, pentru că va fi tentată să rupă legătura care tocmai s-a format între voi.

În schimb, susține-o, încurajeaz-o și iubește-o cu adevărat.

Las-o să-și dea seama că trebuie să iubească și să se fie iubită

Dacă te lasă să te apropii de ea, atunci trebuie să înveți să o iubești pentru că asta înseamnă că și ea vrea să-ți ofere iubire.