Majoritatea barbatilor le ofera in dar iubitelor, mamelor, surorilor, prietenelor trandafiri in dar. Fie ca sarbatoresc un eveniment special sau pur si simplu vor sa le faca o surpriza doamnelor din viata lor, barbatii aleg pentru ele cele mai frumoase flori.

In functie de relatia pe care o au cu acea femeie, barbatii aleg sa-i ofere in dar trandafiri de o anumita culoare. Din pacate, acestia se ofilesc destul de repede.

Cand trandafirii primiti in dar incep sa se ofileasca, nu-i arunca. Foloseste aceasta metoda simpla pentru a te bucura de trandafiri frumosi mai mult timp.

Amesteca o lingura de miere de albine cu doua lingurite de suc de aloe si o lingurita de cenusa de lemn. Pune toate aceste ingrediente intr-un pahar. Toarna in pahar apa cat sa se umple pe jumatate.

Pune butasii in pahar si lasa-i acolo timp de o jumatate de zi. Dupa ce timpul s-a scurs, scoate butasii si planteaza-i in substrat – sol bogat in humus. Nu uita ca tulpina ar trebui sa aiba 2-3 muguri vii.Acopera paharul cu ceea ce ai la indemana. Poti folosi sticle taiate sau chiar o punga transparenta. Pune recipientul intr-un loc cald – eu l-am pus intr-un dulap de bucatarie. Din cand in cand, trebuie sa deschizi punga si sa lasi butasii sa respire aer curat.

Dupa ceva timp, trandafirii vor inflori din nou. Folosind aceasta metoda simpla, nu vei mai fi nevoita sa arunci trandafirii dupa ce se ofilesc. Bucura-te de trandafriii primiti in dar cat mai mult timp!