Samsung ME71A

Exista atat de multe variante de cuptoare cu microunde pe piata incat este foarte greu sa il alegi pe cel mai bun, indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie. Insa, cand vine vorba despre un produs electrocasnic de la Samsung, este destul de clar ca acesta se va ridica la un nivel foarte bun de calitate. Iar daca este unul destul de ieftin, asta nu poate sa vina decat ca un bonus.

Samsung ME71AAcestea fiind spuse, sa vedem cum se descurca cu adevarat cuptorul cu microunde Samsung ME71A si daca acesta merita sa fie in gama producatorului sud coreean.

Cuptorul il gasiti .
*este posibil ca atunci cand cititi articolul sa fie alta oferta. verificati pagina magazinului, si eventual tot

Specificatii Samsung ME71A:

Din punct de vedere al aspectului, Samsung ME71A este un coptor cu microunde destul de clasic. Este alb si cu geam negru, iar controlul de tip mecanic este asigurat de doua butoane. Unul este pentru setarea treptelor de putere, iar celalalt pentru timp, mergand pana la 35 de minute. Interesant este faptul ca butonul pentru timp este insotit si de niste pictograme care indica perioada in care trebuie tinute in cuptor anumite alimente, precum cafeaua sau carnea. Si pe interior cuptorul Samsung ME71A este unul deosebit, fiind lipsit de colturi, ceea ce duce la o curatare mult mai usoara.

 

Samsung ME71ACapacitatea lui Samsung ME71A este si ea una buna. La 20 de litri, acesta este un cuptor normal, deci unul care este capabil sa incalzeasca alimente pentru intreaga familie atunci cand este nevoie de asa ceva. Puterea sa maxima este de 800 W, dupa cum am spus, are setari pentru mai multe trepte (cea mai mica este de 100 W si restul cresc cam cu o suta). Din pacate, functia grill lipseste, asadar acest cuptor nu poate sa si coaca, dar pentru asta exista mereu cuptoarele pe gaz sau cele electrice.

Ca dotari suplimentare, cuptorul are atat timer, cat si semnal sonor, ceea ce inseamna ca nu este necesar ca proprietarul sa stea langa el in timpul functionarii. In final, merita sa fie amintit si faptul ca Samsung ME71A este insotit si de un suport rotund pentru interior.

Pro Samsung ME71A:

  • Cuptor modern, de capacitate mare, care ofera trei programe de utilizare si diverse setari pentru putere si timp
  • Are timer si semnal sonor
  • Controlul mecanic este intuitiv si foarte usor de folosit
  • Se curata usor
  • Are dimensiuni rezonabile si isi poate face loc oriunde in bucatarie

Contra Samsung ME71A:

  • Nu are iluminare interioara (desi asta tine mai mult de gusturi)
  • Ii lipseste functia grill, ceea ce inseamna ca nu poate sa coaca

Samsung ME71A 2Concluzii Samsung ME71A:

Cu modelul ME71A, Samsung ofera un nou produs electrocasnic de calitate buna, desi nu chiar una premium. Totusi, pretul sau este unul destul de redus pentru un model de firma, asa ca, din acest punct de vedere, nimeni nu se poate plange. Samsung ME71A este un cuptor destul de complet, in ciuda unor lipsuri minore. Practic, face tot ceea ce ar trebui sa faca un astfel de aparat si de aceea isi merita banii. Iar defectele sale sunt minore si pot sa fie trecute cu vederea, cu siguranta nereusind sa strice experienta utilizarii lui.