Probabil ca nu te aflii la primul articol in care cauti o cura de slabire pentru tine, si probabil ca pana acum ai retinut ca o cura de slabire trebuie sa fie stricta, restrictiva, trebuie sa te faca sa-ti schimbi aproape in totalitate stilul de viata si modul in care privesti modul tau de alimentatie.

In opinia unor experti o cura de slabire nu trebuie sa contina aproape deloc zaharuri, nu trebuie sa contina dulciuri, fie acestea naturale sau sintetice, nu trebuie sa contina grasimi de nici un fel si trebuie sa se axeze foarte mult pe ingrediente care sa ajute la o ardere agresiva a grasimilor.

Asa ar trebui sa fie o cura de slabire?

Desi opinia publica tinde sa se confunde cu definitia de cura de slabire pe care am dat-o mai sus, adevarul nu este tocmai asa. O cura de slabire trebuie sa fie in primul rand echilibrata, si trebuie deci sa includa ingrediente din toate categoriile, fie acestea dulciuri, sau grasimi.

Numai un organism echilibrat poate sa inlature kilogramele in plus intr-un mod eficient, care sa favorizeze revenirea la forma dorita. Asadar, o cura de slabire in care este recomandat consumul tuturor alimentelor existente, dar in cantitati bine calculate si in intervale orare bine stabilite este o cura de slabire ce ar trebui urmata pentru rezultate maxime.

Urmeaza o cura de slabire cu miere

Desi multi nutritionisti nu recomanda consumul de miere, studiile din ultima vreme le demonstreaza contrariul acestora sis sustin consumul de miere de albie, combinata chiar cu scortisoara si alune de padure, pentru rezultate cat mai bune.

Mierea ajuta la energizarea organismului, scortisoara reduce pofta de mancare, iar alunele ajuta foarte mult la digestie. Aceste ingrediente combinate duc la obtinerea a ceea ce numeam mai devreme o cura de slabire echilibrata.

Asadar, daca vrei cu adevarat sa slabesti si sa-ti mentii sanatatea in tot acest proces, daca vrei sa arati bine mancand bine, incearca o cura de slabire care sa contina toate elementele enuntate mai sus, si bucura-te de viata urmand o cura de slabire care iti va schimba viitorul.