Se stie de cand lumea ca ciresele sunt adevarate surse de vitamine si si-au castigat renumele de ”fructele tineretii”. Programul unei cure de slabit cu cirese are in vedere tocmai calitatile acestea, calitati de care ar trebui sa profitati cat de mult puteti. O cireasa contine aproximativ 78% apa, multe vitamine precum A, B1, B2, B6, C, E si P, foarte multe minerale importante precum fier, fosfor, calciu, magneziu si sulf.

Pe perioada verii, aceste cure de slabit cu cirese sunt foarte bine-venite, acestea ajutand la improspatarea organismului si la pierderea catorva kilograme si a apei in surplus din tesuturi. Consumati in fiecare zi, doua-trei zile cam un kg sau un kg sis jumatate de cirese; astfel va veti intari sistemul imunitar si va veti simti trupul mai plin de viata si de energie.

De castigat ca avea si aparatul digestiv in urma acestei cure de slabit cu cirese, tranzitul intestinal lent fiind accelerat, veti avea o digestie mai usoara, iar balonarile vor fi tot mai putine dupa o luna. In scurt timp veti simti ca organismul dumneavoastra scapa de toxine. Mia mult de atat, este o adevarata placere sa mananci cirese fara macar sa va dati seama ca sunteti in timpul unei cure de slabit.

O cura de slabit cu cirese cu siguranta ca va avea efecte si asupra fizicului, a aspectului exterior, determinand o accelerare a formarii de noi celule, datorita faptului ca are un continut bogat in antioxidanti naturali si in acelasi timp ajuta la pierderea in greutate. De asemenea, sucul proaspat de cirese are un efect depurativ, dar si laxativ, care ajuta remineralizarea corpul.

Ca sa pierdeti din kilogramele in plus, urmati programul unei cure de slabit cu cirese fara sa mai mancati si alte alimende in timpul uneia din zile. Daca puteti face acest lucru cel putin una sau doua zile intr-o saptamana, in decurs de o luna veti pierde intre 3 si 4 kilograme. Iar daca in timpul acestei cure de slabit mai introduceti si ceaiuri de plante, kilogramele se vor pierde si mai usor.

Pana si celulita si aspectul zbarcit al pielii se pot inlatura cu ajutorul unei cure de slabit cu cirese. Va mai oferim un ultim secret: cura de slabitcu cirese a fost propusa de catre un cercetator de oricine americana pentru mai multe persoane care sufereau de obezitate severa.