Am vazut in ultima perioada tot mai multe fete dornice sa faca pe parcursul vacantei un curs de coafor, manichiura cosmetica sau orice altceva tine de beauty. Indiferent ca doresc acest lucru pentru a profesa in domeniu, pentru a sti sa-si aranjeze prietenele sau pur si simplu pentru a-si umple timpul liber cu ceva util, este foarte important ca aceste cursuri sa fie facute in cadrul unei scoli profesionale, cu profesori profesinosti de la care sa poata corect abc-ul in domeniul ales.

Daca in alte meserii “invatam la locul de munca” este ceva real si in regula, aici nu prea merge,deoarece la locul de munca avem de a face cu clienti pe care sub nici o forma nu putem face noi experimente sau invata.

Ce scoala de beauty sa alegem?

Daca dati un search pe google dupa cursuri de coafor, sau cursuri de cosmetica de exemplu veti gasi foarte multe rezultate. Sunt tot felul de scoli si saloane care ofera astfel de cursuri uneori gratuite (gen internship) alteori contracost. Unele dintre ele sunt foarte bune, pe cand altele sunt total opusul si spun acest lucru deoarece este mai bine sa nu stii deloc si sa incepi de la 0 cu cineva care stie ce sa te invete decat sa inveti gresit si apoi sa iti rectifici deprinderile gresite.

acad

Una dintre cele mai recomandate scoli de beauty de la noi este Academia Constantine. Am citit foarte multe discutii pe forumuri si bloguri fiind interesata in special de modul in care personalul se comporta cu invataceii. Ei bine, m-a incantat sa aflu si chiar am apreciat faptul ca profesorii de acolo sunt dispusi sa invete elevii nu doar “materia obligatorie” ce foarte multe “tips and tricks” pe care ei le-au invatat de-a lungul carierei lor, lucru care este foarte important atunci cand mergem la cursuri coafor sau alte cursuri ce tin de beauty si un procent foarte mare din succes consta in experienta de lucru si chestiile pe care le inveti de-a lungul timpului.

Cum te poti inscrie la Academia Constantine?

Indiferent de cursurul pe care doresti sa il tii (scoala ofera o gama foarte variata de cursuri precum: manichiura si pedichiura, coafor, unghii false, cosmetica, extensii gene, tatuaj cosmetic etc) poti lua legatura cu ei telefonic la 0733.649.387 sau completand formularul de contact de pe site.

Tot in acest mod poti afla si mai multe detalii despre cursuri, personal, actele necesare pentru inscriere si orice alte detalii doresti sa afli si nu le gasesti pe siteul lor.

Cat costa un curs de coafor?

Pretul unui curs de coafor este 1190 lei si se tine Miercuri si Joi intre orele 15 – 19.

Se va achita 250 lei la inscriere, iar apoi dupa cum doriti puteti achita taxa integral sau in rate in functie de planul cursului si posibilitatile pe care le aveti.

Ce trebuie sa stii despre cursul de coafor de la Academia Constantine?

In primul rand trebuie sa stii ca acest curs este sustinut de un profesor acreditat, cu experienta in domeniu, iar programa cuprinde atat teorie cat si foarte multa practica.

Se pune accent mare pe deprinderea capacitatii cursantilor e a invata tehnici pentru adaptarea coafurilor in functie de fizionomie, tinuta, eveniment etc. Majoritatea persoanelor care au facut acest curs s-au declarat foarte incantate de cele invatate, iar unele din ele care au vrut sa maerga mai departe chiar au facut cariera in acest domeniu.