Danone – 15 ani in Romania. La multi ani!

danone

Nu stiu cati dintre voi sunteti fani Danone, insa eu una sunt inebunita dupa sana lor. Gustoasa, hranitoare, cu putine calorii, alaturi de 2 covrigi este exact ce-mi trebuie de cateva ori pe saptamana pentru pranzul de la servici.

Saptamana trecuta Danone a facut 15 ani de cand a produs primul iaurt pe teritoriul Romaniei. 15 ani de munca, clienti multumiti si 15 ani in care nu s-au abatut nici o clipa de la deviza care a stat la baza acestei companii (va invit sa cititi istoria ei, v-as scrie eu cateva cuvine, insa este mult prea mult si prefer sa va trimit direct la sursa decat sa povestesc eu partial).

danoneOdata cu aniversarea, si-au reinoit si site-ul. Din pacate versiunea veche nu mi-o aduc aminte sa pot face o comparatie, insa ce vad acum pe adresa lor oficiala http://danone.ro imi place la nebunie. Simplu, curat, vad ca se posteaza tot felul de articole si informatii despre produsele lor, au rubrica speciala pentru clientii care au nelamuriri sau intrebari. Foarte tare!

Lista cu produse iarasi vad ca este disponibila pe siteul lor. Poate ca ar fi util sa fie creat un widget sau ceva cu ultimul produs, eventuale oferte (in cazul in care ofertele tin de ei si nu de supermarket-urile care le comercializeaza).

Ma bucura faptul ca sunt precizate clar ingredientele si numarul de calorii. In ciuda faptului ca exista tot felul de siteuri in care sunt publicate toate alimentele posibile si imposibile impreuna cu valorile nutritionale, parca tot mai bine e cand stii ca le gasesti pe siteul producatorului. Mi-ar place ca mai multe companii de diverse alimente sa aiba asa ceva.

In rest, nu pot sa zic decat ca au facut o treaba foarte buna. Au un design modern, se vede bine si de pe tableta, se incarca foarte usor, ce sa zic, este pregatit sa faca fata pana la urmatoarea aniversare.

PS. La multi ani Danone! 🙂