Mi-am amintit de relatia pe care am avut-o cu Andrei. Eram amandoi in aceeasi grupa, la facultate. Il stiam de peste 3 ani, dar eram doar simpli colegi.

De fiecare data cand vorbeam cu el, vorbeam doar despre cursuri. Cand a luat cea mai mare nota la un examen l-am felicitat pe messenger. Imi amintesc ca era aproape ora 9 seara si nu stiam cum sa incep o discutie care sa nu includa nimic despre studii.

In mijlocul conversatiei, am facut schimb de numere de telefon si am inceput sa vorbim pe whatsapp. Dar, nu era o conversatie obisnuita. Era ceva nou pentru mine si nu stiam cum sa fac sa nu se termine aceasta conversatie si, probabil, nici el nu voia sa o incheie.

Chiar si dupa ce ne-am spus „pa” unul altuia, am continuat sa vorbim prin mesaje si nici nu am realizat ca era aproape ora 3.30 dimineata. Nu voiam ca noaptea aceea sa se incheie.

Dar, din nefericire, la un moment dat am intrerupt conversatia, deoarece el trebuie sa se trezeasca devreme pentru a merge la spital.

M-am trezit a doua zi si in mintea mea erau tot felul de ganduri despre el si discutia pe care am avut-o cu o seara inainte. Ma inroseam doar gandindu-ma la el si la acele putine cuvinte ale lui care ma faceau sa ma simt speciala.

Si, de atunci, am inceput sa vorbim aproape in fiecare zi. In continuare, aveam emotii cand vorbeam cu el. Initial, am incercat sa nu reactionez la mesajele in care incerca sa flirteze cu mine, dar devenise din ce in ce mai greu sa-mi ascund sentimentele pe care le aveam pentru el.

Stiam ca nu avem niciun viitor impreuna, deoarece alesesem deja un drum care avea sa ma duca intr-o alta tara.  Ma invinovateam pentru asta. Dar, iubirea vine pe neasteptate. Si era imposibil sa nu ma indragostesc de acest baiat. In final am ales sa ma las dusa de val si sa traiesc momentul.

Asteptam cu nerabdare sa primesc un mesaj de la el, pentru ca nu mai fusesem niciodata intr-o relatie cu cineva. Incepusem sa avem o relatie virtuala. Vorbeam despre saruturi, imbratisari si deveneam din ce in ce mai apropiati.

Intr-o zi am inceput sa vorbim despre sex. Desi eram speriata la inceput, i-am spus ca voi accepta sa-mi pierd virginitatea cu el cand se va intoarce de la serviciu. Din pacate, acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca au intervenit niste probleme si nu ne-am mai putut intalni.

El a crezut ca sunt doar scuze si a refuzat sa mai vorbeasca cu mine. Dupa cateva saptamani s-a casatorit cu o femeie. Mi-a rupt inima in acel moment. Stiam ca acest lucru se va intampla la un moment dat, dar inca nu eram pregatita sa accept asta. Cele 6 luni de relatie virtuala au fost ca un vis pentru mine. Nu stiu daca voi mai simti pentru altcineva, ceea ce am simtit pentru el.