Multi oameni se intreaba de ce fecioarele sunt atat de dificile. Noi am discutat cu un astrolog, iar acesta ne-a raspuns la cele mai arzatoare intrebari.

De ce fecioarele judeca atat de mult?

Fecioara este, de departe, cel mai critic semn zodiacal. Oamenii nascuti sub aceasta zodie vor observa daca exista o greseala in subtitrare atunci cand se uita la un film. Vor observa daca siretul adidasilor nu este legat cum trebuie.

Daca iti dau un sfat, trebuie sa-l asculti neaparat. Daca nu executi planul asa cum ti-a spus fecioara, atunci nu ai nicio sansa sa te agreeze. Fecioarele sunt atat de critice, deoaerece sunt incredibil de autocritice. Ele se straduiesc intotdeauna sa atinga perfectiunea.

De ce sunt fecioarele atat de inteligente?

Mercur, planeta care guverneaza procesul gandirii si comunicarii, este planeta conducatoare a fecioarei. Fecioarele sunt muncitoare, productive si nu suporta oamenii lenesi. Au o minte analitica ce poate prelucra chiar si cele mai dificile concepte.

De ce sunt fecioarele atat de insensibile?

Ai incercat vreodata sa te apropii de o fecioara? Este greu sa darami zidul acesteia. Pare un robot, nu? Sincer se asemanana foarte mult cu unul. Fecioara este greu de sedus. Este foarte greu sa-i castigi inima si mintea.

De ce sunt fecioarele atat de incapatanate?

Este foarte, foarte simplu. Ele nu se gandesc, doar…stiu ca au dreptate. Fecioara cantareste toate avantajele si dezavantajele fiecarei sitautii si analizeaza toate scenariile posibile. Ele cauta perfectiunea. Isi doresc stabilitate si se pierd in detalii.

De ce sunt fecioarele atrase de capricorni?

Capricornii sunt cunoscuti pentru nevoia lor de a prioritiza munca. Ei muncesc din greu si nu se opresc pana nu ajung acolo unde isi doresc. Exact ca fecioarele.

De ce fecioarele sunt atat de dificile?

E greu sa fii perfect, nu? Fecioarele se straduiesc sa fie perfecte in permanenta. Din dorinta de atinge perfectiunea, fecioarele ajung sa fie confuze, frustrate.