Multe persoane care au citit articolul despre Lemo Silhouette pe care l-am scris acum cateva saptamani, ne-au intrebat de unde pot cumpara aceste capsule de slabit. De asemenea, foarte multe persoane ne-au intrebat daca pot cumpara Lemo Silhouette din farmacii.

Haideti sa vedem cum sta treaba. Lemo Silhouette este un produs de slabire importat de SC Links Group SRL. Ei sunt cei care au adus produsul in Romania pentru prima data si daca nu ma insel cei care au dreptul sa il importe si comercializeze pe teritoriul tarii noastre. Mai multe detalii despre provenienta produsului, preturi, ofert si intrebari frecvente le puteti citi pe site-ul lor.

De la ei, Lemo Silhouette este preluat si de alte magazine online cu produse de slabit, farmacii online etc, insa dupa cum este de asteptat cu un mic adaos de pret. Deci, daca va hotarati sa faceti o cura cu Lemo SIlhouette cel mai avantajos este sa cumparati direct de la importatori. Scapati astfel de taxe inutile, stocuri lipsa si alte probleme care apar in general cu intermediarii.

lemosilhouette2