Plasturii De Slabit Detox Slim s-au dovedit a fi o metoda foarte eficienta pentru slabire si pentru a reduce celulita. De asemnenea, trebuie sa amintim ca sunt si  o metoda extraordinara pentru detoxifierea organismului, acesta fiind de fapt modul prin care favorizeaza procesul de slabire si ardere a grasimilor.

La prima vedere am fost destul de sceptica cand am vazut reclamele la plasturi de slabit, insa scepticismul a disparut in momentul in care am auzit parerile catorva persoane pe care le cunosc personal si au folosit plasturii de slabit Detox Slim.

Update in 2015: Eu i-am luat de la farcmacia online cu plasturi pentru a evita „aventurile” pe care le-au avut unii cu plasturi contrafacuti .

Va recomand sa cititi si parerile fetelor de aici. Foarte important! 😉

plasture-de-slabit-folosit1Luni mi-am facut si eu comanda de plasturi de slabit pentru 10 zile doar sa ii testez sa ii “simt” pe pielea mea cum se spune. Din cate am inteles ar avea efecte poztiive asupra somnului, la modul ca te relaxeaza foarte bine. Abia astept sa ii incerc.

Haideti sa vedem totusi mai multe despre acesti plasturi de slabit, ce contin, cum functioneaza. Promit ca ce ii primesc si ii testez timp de 10 zile voi reveni cu un articol nou sau cu un update la acest articol.

Cum functioneaza plasturii de slabit Detox Slim?

Acesti plasturi de slabit actioneaza asemenea unui magnet. Pur si simplu atrag grasimile si toxinele din organism, dar in acelasi timp concentratia mare de plante pe care o contin ajuta la detoxifierea organismului si la accelerarea metabolismului. Este incredibil cum dupa o noapte cu plasturi de slabit pe talpi, cand ii dezlipesti dimineata observi ca sunt plini de grasimi si …. toxine(?). Prima poza reala cu chestia asta am vazut-o la alecia pe blog si chiar am intrebat-o pe skype daca este pe bune poza.

Revenind la modul de actiune a plasturilor de slabit Detox Slim, acestia actioneaza in 2 etape si anume:

  1. Detoxifierea organismului care are loc datorita otetului de lemn dulce, ionilor negativi (care functioneaza asemenea unui aspirator de toxine si grasime) dar si turmalinei care diminueaza secretia de insulina si ajuta foarte mult la imbunatatirea calitatii somnului.
  2. Pierderea kilogramelor care conform producatorilor incepe sa aiba loc dupa primele 5 – 10 zile de utilizare a plasturilor de slabit. Acest lucru se datoreaza ingredientului numit Chitosan care practic nu permite grasimilor sa fie asimilate de organism.

De ce plasturi de slabit Detox Slim?

Eu, recunosc ca i-am comandat din pura curiozitate. Bine, recunosc ca nu ma supar daca voi slabi si 2 – 3 kilograme cu ei, insa dupa cura cu extrafit pe care am tinut-o recent am cam ajuns la greutatea pe care mi-o doresc. Acum tot ce fac este sa ma concentrez pe mentinere. Totusi, motivele pentru care eu consider ca merita sa tii o cura cu extrafit sunt:

detox slim

  • este un produs natural care nu prezinta absolut nici un risc pentru sanatate.
  • are efecte de detoxifiere foarte interesante si faptul ca imbunatateste calitatea somnului este un mare plus, cel putin din punctul meu de vedere.
  • sunt sute, mii, zeci de mii de persoane care se declara multumite de plasturii de slabit si care ii folosesc periodic pentru detoxifiere sau pentru mentinere. Nu va cer sa ma credeti pe cuvant, urmariti parerile de pe bloguri si forumuri despre plasturii Detox Slim si va veti convinge.
  • daca nu slabiti cu ei, primiti banii inapoi. Conform magazinului oficial, daca in 3 luni nu obtineti rezultatele dorite cu plasturii Detox Slim, nu trebuie decat sa returnati cutiile goale si veti primi banii inapoi. Banuiesc ca o asemenea garantie are temei, iar cei ce vand au siguranta ca produsul functioneaza de isi permit sa o faca.

Cam atat despre plasturii de slabit pana imi ajung si pana ii testez. Las deschis la comentarii si rog pe cei care au folosit plasturii de slabit Detox Slim sa ne scrie cateva pareri personale despre ei.