Peste tot se aude ca bananele ingrasa, dar atunci cand le mananci moderat si intr-o dieta, acestea te ajuta sa slabesti chiar destul de rapid. O banana nu are multe calorii, are doar 95 de calorii si doar 0.5 grame de grasime.

Aceste fructe au un continut bogat in carbohidrati insolubili si ajuta organismul in arderea eficienta a grasimilor. De asemenea au efecte benefice si asupra parului tau, dandu-i stralucire, ofera elasticitate pielii, reduce tensiunea arteriala, acceleraza digestia si multe alte beneficii

Aceasta dieta cu banane putem spune ca este una dintre cele mai usoare diete pentru ca exista mai multe variante ale acesteia si o poti alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Atunci cand incepi dieta cu banane, sau orice alta dieta trebuie sa te axezi pe o alimentati sanatoasa si echilibrata. De aceea in timpul acestei diete nu inseamna ca trebuie sa mananci numai banane sau mai multe banane decat produse alimentare. Sunt cateva lucruri importante peste care nu trebuie sa treci cu vederea.

  • Inainte de a lua masa este bine sa mananci 1 – 2 banane de 3 ori pe zi. Este bine ca inainte de micul dejun si pranz sa mananci cate 2 banane iar inainte de cina doar 1.
  • Poti manca ce doresti la mic dejun, pranz si cina, insa trebuie sa tii cont de faptul ca esti intr-o dieta si trebuie sa mananci cat mai sanatos. Daca vrei poti diversifica putin aceasta dieta si in loc de o banana inainte de micul dejun poti manca un mar (in cazul in care te plictisesti de acestea, dar este pur si simplu pentru a diversifica dieta)

Te asteptam cu pareri legate de aceasta dieta cu banane.